Nu stiu cum sunt altii dar eu cand imi aduc aminte de Bucuresti ma trimite gandul la secolul XIX.
Vor ca lumea sa stie ca asa sunt ei, excentrici. Isi etaleaza ultimile tendinte in tatuaje, in zone vizibile, pentru ca vor sa transmita un mesaj “Asa sunt eu, ia-ma ca atare!” sau ii vezi cu cercelul in buza. De fapt ceea ce conteaza si mai mult este forma, marimea cercelului si zona in care isi fac piercingurile.
Evident ca la asa o personalitate puternica, rebela si tinuta este pe masura. Pantalonii au cat mai multe rupturi, ace, fermoare sau lanturi, tricourile atarna pe langa pantaloni.
Hainele sunt foarte mult accesoriate, au curele, lanturi, scrisuri, incaltamintea poate iesi din comun prezentand diverse culori la sireturi samd. Un stil usor neingrijit, in imagine altora dar atat de original pentru ei. Pentru unii este deja prea mult pentru altii este felul lor de a fi, de a fi cool, de a te face vizibil in multime.

Un articol de Madalina Stama
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri