Cu siguranta ai auzit nu o data ci de mai multe ori vorbindu-se despre flori si despre ceea ce exprima ele.
Cu siguranta ai auzit nu o data ci de mai multe ori vorbindu-se despre flori si despre ceea ce exprima ele. Cu siguranta stiai ca florile au anumite semnificatii, ca fiecare in parte vorbeste despre sentimentele pe care le ai fata de partenerul tau de viata. Stiai totusi ca zodiei tale ii este caracteristic un anumit tip de flori? Sau ca numarul florilor pe care le primesti exprima ceva in mod deosebit? Noi iti vom oferi cateva dintre semnificatiile florilor pentru ca se aproprie Ziua Indragostilor. Si ca in fiecare an, de Ziua Indragostitlor, sub forma unei declaratii nescrise de iubire din partea celui drag, vei primi flori. Si ar fi bine sa stii ceea ce vrea el sa-ti marturiseasca prin florile pe care ti le daruieste.
Ce exprima florile prin culoare?
Culoarea florilor primite poate spune multe lucruri despre sentimentele lui fata de tine. Trebuie sa stii ca albul este echivalentul puritatii, al sinceritatii. Daca partenerul tau de viata iti ofera flori albe, e semn sigur ca dragostea lui este curata si sincera, ca te admira si ca te respecta. Daca o sa primesti flori de culoarea rosie, poti fii sigura ca pasiunea inca exista, ca flacara de la inceputul iubirii voastre nu s-a stins deloc. In cazul in care ti-a adus flori galbene, vrea sa iti spuna ca relatia vostra este in continuare una armonioasa si ca este minunat sa fii indragostit ca in prima zi. Rozul, in schimb, ne duce cu gandul la protectie, siguranta si tandrete. Este culoarea prin care iti arata ca iti este si prieten. Atunci cand o sa primesti flori mov, o sa ai confirmarea ca iubirea lui este profunda si cumpatata.
Semnificatia numarului de flori primite
Stiai ca si numarul florilor primite are anumite intelesuri? Ca atunci cand o sa-ti daruiasca o floare, trei sau cinci, vrea sa-ti declare ca esti singura persoana din viata lui, ca sunteti perfect compatibili si ca te iubeste ca in prima zi? Ca daca o sa-ti daruiasca noua flori este pentru ca pur si simplu te gaseste atragatoare, iar daca o sa primesti un numar de sapte flori, inseamna ca se declara pe veci al tau?.
Atunci cand o sa primesti intre unsprezece si douazeci si cinci de flori (bineinteles in numar impar), sa fii convinsa ca iti face cea mai frumoasa marturisire de dragoste. In cazul in care o sa primesti intre douazeci si cinci si cincizeci si unu de flori, orice dubiu in ceea ce priveste dragostea lui pentru tine ar trebui sa dispara. Te vrea doar pentru el! Pentru totdeauna!
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri