Daca vrei sa afli mai multe informatii despre personalitatea copilului tau, asa cum este descifrata in stiinta cifrelor, poti calcula rapid Cifra Destinului pentru copilul tau.

Cu siguranta erai convinsa ca numerologia este o stiinta care se adreseaza exclusiv “oamenilor mari”-adultilor, persoanelor care-au trecut de faza de inchegare si definitivare a personalitatii. Numerologia se adreseaza insa si copiilor, oferindu-ne privilegiul inedit de a patrunde in micul lor univers interior. Cunoscandu-ne mai bine copiii, ii putem intelege mai bine, le putem intelege nevoile si dorintele, ne putem conecta mai bine la lumea emotiilor lor, putem comunica mai bine cu ei si ne putem face o idee asupra drumului care li s-ar potrivi cel mai bine in viata. Stiinta numerologiei poate fi un excelent indrumator al celor experimentati si initiati in ale vietii, dar si a celor aflati in procesul de formare si dezvoltare, a celor aflati la inceputul periplului in viata.

Prin urmare, daca vrei sa afli mai multe informatii despre personalitatea copilului tau, asa cum le dezvaluie numerologia, poti calcula rapid Cifra Destinului pentru copilul tau. Aduna toate cifrele prezenta in data de nastere a copilului tau pana cand obtii una singura (Daca obtii doua cifre, aduna-le intre ele. Numarul final al destinului trebuie sa fie reprezentat de o singura cifra!).

Spre ex, pentru un copil nascut in ziua de 3. 01. 2003, calculul se face adunand toate cifrele prezente in data de nastere: 3+0+1+2+0+0+3 =9. Cifra destinului pentru acest copil va fi 9. Mai jos, poti citi si descrierile caracteriologice ale cifrei 9, dar si ale celorlalte Cifre ale Destinului care pot fi obtine ca rezultate:
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Personalitatea copilului 1 – Copilul 1 este plin de viata, zglobiu si isi va dezvolta de-a lungul vietii tendinta spre individualism si independenta. Este zgomotos, vorbeste mult, are o curiozitate nativa si abilitatea de a atrage atentia celorlalti copii, dar si de a-i atrage in jurul lui, facandu-se ascultat. Beneficiaza de o energie inepuizabila si acumuleaza informatiile cu o rapiditate uimitoare. Trebuie sa ai in vedere faptul ca acest copil s-a nascut cu abilitati de lider si de aceea are tendinta de a nu asculta de reguli. Copiii simt imediat slabiciunile parintilor si de aceea este indicat sa adopti un comportament pozitiv, dar ferm in acelasi tip fata de el.

Personalitatea copilului 2 – Copilul cu numarul 2 ca numar al destinului este sensibil si afectuos, nu atat de energic si activ ca si copilul cu numarul 1. Comportamentul, gesturile si atitudinea ta fata de el trebuie sa fie cele corecte caci este foarte sensibil fata de pedepse si recompense. Daca l-ai pedepsit in mod gresit nu va uita si va fi vizibil afectat de acest lucru… Daca l-ai recompensat, se va stradui ca data viitoare sa faca si mai bine acel lucru. Invata sa-l asculti si sa-i acorzi intreaga atentie caci are tendinta de se inchide in lumea lui. Arata-i afectiune, comunica cu el si asigura-te ca va castiga mai multa incredere in sine.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri