Daca vrei sa afli mai multe informatii despre personalitatea copilului tau, asa cum este descifrata in stiinta cifrelor, poti calcula rapid Cifra Destinului pentru copilul tau.

Personalitatea copilului 3 – Copilul 3 este volubil, prietenos, se integreaza rapid in alte grupuri de copii, in care este acceptat firesc. Copilul 3 este dependent de reactia celorlalti copii fata de el si se va simti in elementul lui atunci cand i se acorda atentie. Ii place sa vorbeasca si sa vina cu idei noi. Are spirit organizatoric, are imaginatie, este istet si ingenios, tipul de copil care planuieste micile escapade din spatele blocului. Se plictiseste cu usurinta, iar jocurile si varietatea sunt cea mai buna modalitate de a-i stimula mintea. Asculta-l cand iti povesteste ispravile lui la scoala… pentru el este foarte important sa se simta important!

Personalitatea copilului 4 - Copilul 4 este dinamic si dispune de multa energie fizica pe care o consuma alergand prin casa, jucandu-se cu pisica sau catelul si explorand mediul exterior. Figura autoritara, de regula cea paterna, este cea care ii starneste interesul si, involuntar, va deveni mai atasat de personalitatea puternica a casei. Il fascineaza activitatile tatalui sau si de multe ori il vei gasi in preajma acestuia, incercand sa-l ajute la repararea masinii. Are simt practic si isi construieste in jurul lui mica sa lume pe care o organizeaza cum vrea el. Daca l-ai scos din elementul lui obisnuit, se simte pierdut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Personalitatea copilului 5 - Copilul 5 este vioi, are o curiozitate innascuta si adora sa exploreze si sa descopere de unul singur. Parintii lui trebuie sa-i ofere in permanenta jocuri care sa-i permita dezvoltarea acestei abilitati, dar si sa-l supravegheze cu atentie. Atentia ii este perturbata imedia de un lucru care i-a atras interesul. Fetitele sunt preocupate de hainutele cu care sunt imbracate papusile lor, iar baieteii de aspectul si coloratura masinii…. Copilul 5 va fi incantat de jucariile frumoase si lucrurile cu un aspect deosebit, iar mai tarziu isi va dezvolta aceasta latura estetica. Este atasat de parintii sai, insa mai ales de mama, avand in vedere simtul sau estetic mai dezvoltat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri