Am schitat pentru voi portretul caracteriologic al celor mai slabe zodii de barbati, conform viziunii astrologiei indiene. Iata asadar care sunt cele 6 zodii masculine slave si care sunt principalele lor trasaturi de personalitate:

Kanya ( Fecioara - 22 August – 23 Septembrie) – Planeta Mercur este cea care influenteaza in mod decisiv existenta si personalitatea barbatului Kanya. Mercur aduce dorinta de perfectiune, meticulozitate, ratiune, curiozitate, energie intelectuala, insa si ratacire si incapacitatea de a-si valorifica cumva resursele. Pentru ca il urmareste in mod constant ideea de perfectiune, barbatul Kanya are tendinta de a fi excesiv de critic fata de sine, dar si fata de cei din jur. Este nesigur de el insusi si usor instabil, tipicar, preocupat si atent cu gesturile si reactiile sale in fata lumii. Si nu este vorba deloc de snobism, ci de incercarea de a-si ascunde defectele. Chiar daca nu arata, il incearca adesea sentimentul nemultumirii de sine.

Tula (Balanta - 24 Septembrie – 23 Octombrie) – Semnul zodiacal al Tulei este guvernat de Venus, planeta frumusetii si a iubirii. Prin urmare, barbatul Tula este zodia care, mai mult decat celelalte semne zodiacale, va intelege frumosul, incercand sa-l aduca sub toate formele in viata sa. Barbatul Tula este sociabil, atragator, o prezenta pe care nu o poti uita cu usurinta, un spirit care isi trage seva din prezenta celorlalti. Barbatul Tula manifesta toleranta fata de nevoile si necesitatile celorlalti si poate fi un bun sfatuitor. Are insa momentele lui de nesiguranta, nehotarare si inconsecventa (destul de dese!) si in ciuda faptului ca simtul practic nu-i lipseste, in putine randuri va sti sa-l valorifice. Apeleaza destul de des la scuze, insa nu crede in puterea lor. Situatiile dificile il blocheaza, facandu-l sa intre rapid in panica si sa-si piarda cumpatul. Spre maturitate si a doua parte a vietii, invata sa se controleze.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri