Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

O cheama Ioana, este o femeie tanara si superba, are 37 de ani, a fost casatorita si a scapat de corvoada aceasta dupa cativa ani, in care nu s-a intamplat nimic rau, nu a avut nici macar o experienta traumatizanta, ci doar au ajuns la concluzia ca nu se potrivesc, pentru ca el prefera monotonia si comoditatea casei si a parintilor, iar ea vroia putin mai mult de la viata.

S-au despartit in cele mai bune conditii si se suna cu ocazia zilelor de nastere sau de sarbatori. Nici macar o secunda nu a regretat si nici macar acum nu regreta nimic din tot ceea ce i-a oferit viata si i-a oferit multe surprize, unele placute altele mai putin satisfacatoare.

Este cea mai sincera, mai deschisa, mai comunicativa si mai ingenioasa femeie pe care am cunoscut-o. In plus rationalismul si sensibilitatea ei, realizarile si modestia fantastica, m-au facut sa o apreciez si mai tare. Mi-a povestit multe, chiar si lucruri pe care le stiam si le interpretasem intr-un fel personal, pentru ca, nu-i asa? Avem toti tendinta de a nu fi obiectivi si de a plia povestirile altora pe caracterul nostru, pe experientele noastre personale, facandu-le subiective sau chiar egoiste...

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine AVON lansează Today Tomorrow Always: Wonder, parfumul care te poartă într-un univers romantic și plin de speranță Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Mi-a povestit despre copilarie, despre faptul ca a trebuit sa-si creasca fratii, pentru ca mama ei, o femeie de la tara, desteapta in felul ei de a lega raciturile si de a creste plantele, nu avea timp sa se ocupe de toti cei 7 copii astfel incat cel mai mare ii crestea pe restul fratilor, pentru ca trebuia sa devina cap de familie si trebuia sa acumuleze experienta.

A invatat ce inseamna gospodarie, educatie, viata grea dar si satisfactiile oferite de lupta constanta si echilibrata, de intrarea la facultate a fratilor mai mici, de realizarile ulterioare si de multumirile aduse prin ocuparea unor pozitii importante in ierarhia sociala si profesionala, iar cuvintele “tu m-ai facut om in viata” au cantarit cel mai greu!

A reusit prin perseverenta, prin inteligenta, prin “speculatia”, la modul pozitiv, a pietelor virgine, a domeniilor care urmau sa aiba o dezvoltare crescanda, astfel incat acum se poate numi o femeie implinita. Iar asta este lucrul despre care vreau sa vorbesc si pe care insist. Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri