Este o femeie implinita, chiar daca nu are, inca, bifate casutele referitoare la sot si copil. Este o femeie puternica si fericita, pentru ca a invatat sa se lipseasca de barierele impuse din mosi stramosi.

Face exact ceea ce-I place, munceste cu pasiune, pentru visul ei, il transforma in realitate si pe al altuia, ii ajuta pe ceilalti, pe cei care merita, pentru ca vorba ei, “sunt oameni carora le dai toata saptamana, iar daca nu le dai duminica spun ca nu le-ai dat nimic niciodata”.

A terminat si o facultate, a facut si un masterat, are si un doctorat si cu toate astea este cel mai modest om, fara insa a-si nega calitatile, sau fara a fi calcata in picioare, pentru ca stie ce stie, stie ce reprezinta si se poarta ca atare. Nu s-a supraevaluat niciodata, dar nici nu s-a subevaluat niciodata. Isi cunoaste calitatile si defectele, lupta pentru imbunatatirea calitatii vietii ei si a celorlalti din jur, dar nu uita niciodata de unde a plecat, unde a ajuns, care a fost pretul pe care a trebuit sa-l plateasca, care sunt adevaratele valori, de bun simt, care sunt principiile sanatoase care ar trebui sa ne ghideze vietile tututror si totusi este un Om in adevaratul sens al cuvantului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PRwave.ro a aniversat 18 ani pe 18 aprilie Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Si se multumeste cu ceea ce are, nu se plange niciodata, nu-si plange de mila si este cea mai placuta companie, datorita demnitatii, castigata si din durere si din suferinta dar si din implinire, datorita empatiei, fara a fi super altruista si datorita relismului, fara a fi egoista sau egocentrista.

M-a impresionat taria de caracter si puterea de a recunoaste ca a avut nevoie de un soc, pentru a-si da seama ca viata ei mergea intr-o directie gresita. La fel ca o alta femeie de succes, care spunea ca dupa 25 de ani in fruntea unei multinationale, dupa ce i se urcasera puterea, sucesul profesional si faima la cap, a avut nevoie de o lovitura din partea sortii pentru a realiza ca nu este buricul pamantului, ca este doar un pion in jocul de sah pe care-l jucam toti pe tabla vietii si ca altele sunt prioritatile in viata.

Iar daca socul este suficient de puternic te trezesti, daca esti suficient de pregatit iti dai seama, iar daca consecintele nu sunt atat de grave, trebuie sa-I multumesti din suflet destinului, sa te gandesti ca fiecare avem "pile" acolo sus, ca pana si tie ti s-a mai acordat o sansa si trebuie, imperios, sa iei acum, intr-al douazeci si patrulea ceas, decizia corecta.

Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

A ajuns sa se impace extrem de bine cu ea insasi, cu ceea ce face si realizeaza, iar prezenta ei iti impune respect, nu prin forta, ci prin taria de caracter pe care o emana, prin admiratie si recunostinta, recunoastere a calitatilor si a inteligentei fantastice. Iar cand spun inteligenta nu ma refer la o acumulare de cunostinte scripice, la o memorare inutila a citatelor, a anumitor date istorice sau de alta natura, ci la calitatea de a te folosi de o informatie, de pregatirea de a face o conexiune logica si completa, exhaustiva, dupa aflarea unei noi informatii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri