Mesha, Vrisha, Simha, Vriskchika, Dhanu, Makara - iata care sunt cele mai puternice sase zodii de barbati din Horoscopul Indian.

Barbatii Simha – (Leu – 23 iulie – 21 august) – Barbatul Simha este puternic pentru ca stie sa se faca ascultat, stie cum sa se faca remarcat si stie sa joace corespunzator rolul celui care obtine ceea ce vrea de la viata. Are prestanta, iar prezenta sa impune atentie, curiozitate si respect din partea celorlalti. Barbatul Simha este inteligent, beneficiaza de un intelect ascutit si o gandire lucida si logica. Aceasta din urma este arma sa cea mai sigura prin care isi invinge dusmanii. Pentru ca nu suporta ideea de a se afla sub influenta sau subordinea altcuiva, accepta de multe ori pozitiile de lider. Din cauza asteptarilor pe care le are de la cei din jur, are tendinta de a fi critic atat la adresa propriei persoane, dar si a celorlalti. Ca aspecte negative enumeram ingamfarea si inchistarea in anumite idei. De asemenea, poate fi pretentios, materialist si pretuind banul mai mult decat orice, exagerat de orgolios.

Barbatii Vriskchika – (Scorpion - 24 octombrie – 22 noiembrie) – Barbatul Vriskchika este un prieten adevarat, insa un dusman de temut. Iute, spontan, energic, plin de vigoare, impulsiv, barbatul Vriskchika are tendinta de a-i domina pe cei din jur si de-a se folosi de ei pentru a-si duce telurile la finalitate. Ii place sa aiba totul sub controlul sau imediat. Punand pasiune in tot ceea ce face si investind toate resursele de energie, barbatul Vriskchika obtine de cele mai multe ori tot ceea ce isi doreste. Iar in viziunea sa, totul se rezuma uneori la succes si la recunoasterea capacitatilor sale extraordinare de catre ceilalti. Nu il descurajeaza obstacolele si nici nu se da batut cu usurinta. Este organizat, insa il enerveaza lucrurile planificate. Ca si aspecte negative ale personalitatii barbatului Vriskchika mentionam egoismul, narcisismul, intransigenta, incapacitatea de-a empatiza cu cei din jur.

Barbatii Dhanu – (Sagetator - 23 noiembrie – 24 decembrie) - Barbatii Dhanu sunt considerati ca avand o personalitate puternica tocmai pentru ca stiu cum sa-si mascheze propriile slabiciuni. Sunt considerati ca avand o fire misterioasa si atragatoare si oricat de bine i-ai cunoaste, in preajma lor ai intotdeauna impresia ca mai ai inca multe de descoperit. Sunt tacuti si retrasi si in loc sa trambiteze despre deciziile lor prefera sa actioneze. Par foarte calmi si echilibrati, insa izbucnirile lor de manie pot fi violente. Sunt indrazneti si curajosi, iuti si pasionali chiar daca uneori dau dovada de timiditate si reticenta. Puterea barbatilor Dhanu vine din energia lor interioara. Chiar daca considera interactiunea cu cei din jur o modalitate revelatoare de a-si imbogati experienta, barbatul Dhanu isi este de cele mai multe ori autosuficient. Singuratic, introvertit si orientat catre experientele interioase, barbatul Dhanu pare un barbat inabordabil si greu de cucerit. Ceea ce ii sporeste sarmul cu care s-a nascut…


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri