Mesha, Vrisha, Simha, Vriskchika, Dhanu, Makara - iata care sunt cele mai puternice sase zodii de barbati din Horoscopul Indian.

Barbatii Mesha - (Berbec – 21 martie – 20 aprilie) – planeta care isi pune cel mai mult amprenta asupra barbatilor Mesha este planeta Marte, planeta masculinitatii, a razboiului si a conflictelor. De aceea, barbatii Mesha vor fi puternici, siguri pe ei, apti pentru a initia lupte si a purta razboaie, apti pentru a conduce grupuri mari de oameni. Barbatii Mesha iubesc aventura si surpriza, dar si ceea ce le ofera neprevazutul. Sunt dinamici si foarte activi si de aceea se plictisesc cu usurinta. Au un nivel ridicat de energie si o conditie fizica destul de buna, cu o mare putere de rezistenta in fata bolilor. In conversatii sunt directi si precisi, deloc diplomati, atacand direct subiectul care ii intereseaza.

De asemenea, barbatii Mesha sunt impulsivi si isi pierd temperamentul cu usurinta. Se supara cu usurinta, iar ranchiuna ii poate determina sa fie razbunatori si rai. In momente de tensiune maxima, nu isi pierd cumpatul, insa au tendinta de a deveni agresivi. Au o mare putere de persuasiune si abilitatea innascuta de a conduce. Indiferent de context, pot fi duri si exigenti cu cei care se afla in subordinea lor. Recompensele fata de subordonatii lor vor fi insa intotdeauna corecte si pe masura eforturilor, iar grija si afectiunea pentru cei in cauza una reala. Barbatii Mesha par reci, duri, intransigenti si incapabili de afectiune si sentimente intense. Este adevarat ca ajungi cu greu sa le imblanzesti temperamentul navalnic, insa daca reusesti vei fi placut surprinsa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Barbatii Vrisha – (Taur - 21 aprilie – 21 mai) - Intr-o oarecare masura, barbatii Vrisha sunt dependenti de cei din jur si de relatiile pe care le stabilesc cu acestia, insa acest lucru nu-i impiedica sa fie considerati puternici. Chiar daca nu se afla neaparat intr-o pozitie de lider, statornicia, stoicismul cu care infrunta obstacole si perseverenta cu care isi urmeaza scopurile ii determina sa fie respectati si temuti. Sunt rationali, au o gandire pragmatica si analitica si un sistem de valori foarte bine definit. Nu renunta nici in varful capului la ceea ce isi propun sau la principiile in care cred. Isi asuma responsabilitati si fac fata cu brio sarcinilor dificile si termenelor limita. Chiar daca isi fac cu greu prieteni, cred in prietenia adevarata. Sunt extrem de ambitiosi si, chiar daca pasnici si diplomati de regula, se transforma in dusmani de temut atunci cand intra in joc propriile interese. Vointa este punctul forte al barbatilor Vrisha, iar incapatanarea o caracteristica constanta a acestei zodii indiene. Chiar daca uneori nehotarati si inconseventi in alegerile sentimentale, la maturitate, barbatii Vrisha ajung sa stie ce isi doresc: o familie. Tin mult la fidelitatea partenerei si de aceea au tendinta de a deveni posesivi.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Top 4 probleme de organizare în bucătărie și cum să le rezolvi rapid

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri