Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus. Sa vedem ce pasi trebuie sa urmezi, in functie de zodia ta.
Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus. Sa vedem ce pasi trebuie sa urmezi, in functie de zodia ta.

Berbec

Daca esti in aceasta zodie faci parte dintr-o categorie mai norocoasa. Nu se poate afirma ca toti berbecii sunt supli, dar majoritatea reusesc sa-si mentina silueta fara probleme. Desi consumi destul de mult reusesti la fel de repede sa dai jos kilogramele depuse. Esti hotarata sa obtii rezultate cat mai rapide si nu suporti dietele lungi. Vrei rezultate si aplici de foarte multe ori diete care iti pot face rau.

Pentru a slabi renunta la grasimi si dulciuri. Destul de simplu, mai ales ca fara aceste alimente poti arata mult mai bine si te vei hrani si sanatos.

Consuma multe legume si peste. Sigur nu te vei ingrasa. Periodic mai poti gusta din dulciuri ca sa nu existe un stres prea mare privind silueta ta.


Taur


Felicitari! Din punct de vedere al artei culinare dai dovada de un adevarat talent. Iti este foarte greu sa nu gusti din ce pregatesti si cu greu te poti metine in forma. Din fericire daca esti chiar hotarata sa tii un regim ai ambitia necesara sa-l duci pana la sfarsit fara probleme. Adevaratele preocupari apar dupa terminarea regimului cand s-ar putea sa o iei de la capat cu micile gustari.

Pe tine te ingrasa mult painea. Mananca mai putina paine, cereale integrale, condimente si renunta pentru o perioada si la consumul de bauturi alcoolice.

Iti poti pregati singura mancaruri usoare pe care le poti savura linistita. Incearca sa nu te grabesti cand mananci.


Gemeni

Nu prea ai probleme cu greutatea. Totusi in momentele in care esti stresata simti nevoia de a manca orice. Deschizi frigiderul si iei ce gasesti doar pentru a te linisti. Cam in acest mod gasesti rezolvare problemelor tale.

Indicat ar fi sa renunti la aceste scapari si sa nu uiti de micul dejun. De asemenea, straduieste-te sa iti potolesti foamea cu dulciuri sau cartofi prajiti pentru ca acestea dauneaza grav siluetei.

Evita cafeaua si bea mai multe ceaiuri.


Rac

Orice problema emotionala se rezolva cu ciocolata si inghetata...cel putin asa consideri tu in clipele dificile. Dupa ce iei in greutate regreti acele momente, dar nu te poti abtine. Ai nevoie de sprijinul celorlalti si cu putin ajutor chiar vei reusi.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri