Horoscopul te poate ajuta sa-ti dai seama cum te poti hrani sanatos si sa "alungi" kilogramele in plus. Sa vedem ce pasi trebuie sa urmezi, in functie de zodia ta.
Un prim pas ar fi sa ascunzi orice aliment ce te-ar putea tenta sa-l consumi si de fiecare data cand ai o necazuri sa vorbesti cu o prietena, sa te descarci in orice alt mod, fara insa sa golesti frigiderul.

Alimentele recomandate ca sa slabesti sunt: strugurii, pestele si lactatele degresate.


Leu

Pentru aceasta zodie exista doua tipuri de persoane. Fie ca esti inalta si supla, fie mica si grasuta. Daca faci parte din cea de-a doua categorie ar trebui sa ai un regim de viata sanatos fara excese de niciun fel. Greutatea scapa de sub control dupa varsta de 35 de ani dar si atunci cu putin efort vei putea sa slabesti daca tii o dieta pe baza de legume si fructe.

Lactatele nu-ti fac bine, asadar daca iti plac incearca sa le consumi fara grasime. Mananca peste si carne de pui, de preferat sa fie facuta la gratar, fara prajeli. Sa nu bei apa in timpul mesei, este destul timp intre mese.

Balanta

Iti place atat de mult sa stai la masa si sa mananci incat la prima incercare ti se pare imposibil sa tii o dieta care sa dea rezultate pentru tine. Iarna nu-ti faci griji pentru ca hainele iti acopera formele. Insa, o data cu venirea verii incepi sa te ingrijorezi privind felul in care vei arata la plaja si doar gandul acesta te face sa tii o dieta.

Renunta la dulciuri si concentreaza-te asupra sucurilor de fructe si preparatelor pe baza de legume.
Ti-ar prinde bine si putina miscare. Poti alerga dimineata prin parc sau merge la aerobic.

Fecioara

Pentru ca o dieta sa dea cu adevarat rezultate trebuie sa faci si sport pentru a arde caloriile. Ai probleme cu sistemul digestiv si trebuie sa ai grija de tine deoarece nu poti face excese dar nici sa te infometezi. Din fericire, daca vrei sa lupti pentru a scapa de kilogramele in plus nimic nu te poate opri. Cauti si incerci pana gasesti dieta potrivita tie. Consuma multe legume sau tine un regim vegetarian. O sa fii surprinsa de ceea ce vei obtine.

Scorpion

Aceasta zodie cuprinde doua categorii de nativi: cei care nu suporta sa consume multa mancare si cei care ar manca aproape tot timpul. Daca nu te hranesti te poti imbolnavi si pierde din energie dar si excesul te poate ingrasa mai mult decat ti-ai dori.

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri