8 Iunie 2010 publicat în Lifestyle 6 share-uri

Ca si ochii, buzele, obrajii sau nasul, barbia iti poate revela personalitatea, dar totodata iti poate oferi si cateva indicii pretioase referitoare la longevitatea si destinul tau.

O barbie puternica denota incapatanare. In cazul in care ai o barbie rotunda sau patrata –iata un semn ca vei trai o viata lunga si linistita, spun chinezii. Daca barbia este in plus si plina, inseamna ca in partea doua a vietii, pe la 60-70 de ani, vei avea parte de multe satisfactii si ca norocul va fi de partea ta. Barbia patrata apartine oamenilor care nu stiu sa renunte si care cred in principiile lor de-o viata, sustinandu-si cu ostentatie ideile chiar daca de multe ori se afla in contradictie cu ale celor din jur. De aceea, pe langa prieteni, isi vor forma si multi dusmani.

Barbia rotunda indica o persoana careia ii place sa se bucure de viata asa cum este ea. Este posibil sa depuna eforturi substantiale in viata, insa stie si cum sa joace rolul principal al celui puternic. Pe plan profesional, va avea oameni multi in subordinea sa.

Daca barbia este mai evidenta si depaseste armonia celorlalte trasaturi inseamna ca persoana respective are convingeri puternice si nu se lasa influentata de opiniile celorlalti. Barbia lunga dezvaluie un spirit pragmatic, o personalitate ce indrageste ordinea si stabilitatea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Linia barbiei prelungita cu mult peste linia urechilor tradeaza o personalitate care nu accepta compromisurile, o persoana ambitioasa, dispusa sa mearga pana in panzele albe pentru a-si atinge scopul si stapanind pana aproape de perfectiune arta contracararii adversarului. Barbia foarte bine deliminata si lata apartine unei personalitati energice, competitive, dornice de a se face remarcata. De asemenea, o barbie puternica insotita de obraji proeminenti tradeaza un spirit autoritar.

Barbia ascutita dezvaluie o personalitate cu un spirit liber, independenta, lipsita de prejudecati si deschisa spiritual provocarilor, care nu accepta cu usurinta ideea de a se stabili intr-un loc si de a-si intemeia o familie, de a apartine cuiva.

Gropita in barbie indica o persoana echilibrata, cu un simt al proportiilor si al armoniei foarte bine dezvoltat.

Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro O absolventă UBB caută pe Reddit presupuse victime ale abuzurilor unui fost profesor Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Conform artei chinezesti a citirii chipului, barbia dubla revela norocul in ultima parte a vietii si relatii frumoase si armonioase cu rudele de gradul I.

Barbia perfect armonizata in profilul fetei apartine personalitati calme, echilibrate, capabile sa-si sustina ideile, insa dispuse de asemenea sa renunte la ele daca acestea contravin opiniei generale a celor din jur.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri