6 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 24 share-uri

Fă greșeli, învață din ele, distrează-te la maxim și rămâi sincer cu tine!

Trăiește-ți viața din plin, pare un clișeu, dar chiar așa este! Timpul se scurge atât de rapid, iar la final ne rămân amintirile.

Nu contează cât de mult rău ți-au făcut ceilalți, în sufletul tău va rămâne doar cât de mult bine ai făcut tu.

Nu contează oamenii care te-au respins, te-au trădat, te-au umilit, la final va rămâne doar iubirea pe care ai oferit-o și care se află în cel mai sacru loc, în inima ta.

Nu contează diplome, bani, funcții, la final va conta dacă în tot ceea ce ai făcut ai adăugat pasiune. Vei vorbi cu sclipire în ochi despre activitatea ta profesională, iar asta este mult mai valoros decât averea pe care ai adunat-o.

Nu contează lucrurile materiale pe care încerci din greu să le aduni, la final vor conta doar acele momente în care ți-ai adunat amintiri care ți-au îmbogățit sufletul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Asociația pastel și Carrefour România au oferit Pedale Salvatoare persoanelor cu dizabilități locomotorii

Trăiește-ți viața, exact așa cum este ea! Fii întotdeauna sincer cu tine! Iubește-te pe tine și pe cei din jur, iar când nu poți face asta, alege pacea și îndepărtează-te de lucrurile sau pamenii care nu aduc bucurie sufletului tău!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri