8 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 38 share-uri

Acum, nu te mai gândi la frici! Schimbarea aduce oricum temeri, oriunde ai fi și orice ai face. Zbori către visele tale și deschide-ți aripile către un nou început. Scrie-ți povestea așa cum ai visat întotdeauna!

Cum ar fi să te trezești într-o dimineață devreme de septembrie, atunci când aerul rece al zilei îți intră în cameră, iar în loc să te afunzi mai tare în pătura pufoasă, zâmbești încrezător și spui: „De astăzi încep o nouă viață!”

Te ridici încet, analizezi toate lucrurile din casa pe care ai numit-o acasă în ultimii ani, te privești în oglindă și îți vezi ochii puțin speriați, dar mai mult decât atât, îți simți inima pulsând a adrenalină și entuziasm. De azi urmează primul capitol din noua ta viață!

Îți verifici bagajele pentru ultima dată, apoi învârți cheia casei de care te îndepărtezi cu nostalgie. Privești spre cer, iar 2 avioane zboară printre nori, ducând cu ele atâtea povești, noi începuturi, doruri și cuvinte nespuse. Nici nu ar avea de ce să fie rostite, pentru că, uneori, sufletele au nevoie doar de a fi simțite de către alte suflete.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Pleci acum și nu știi când vei mai reveni aici, însă știi că acesta este drumul tău. Toți cei dragi știu asta și te-au încurajat să îți urmezi visele, dorințele pe care le aveai încă de când ai terminat liceul. Acum a sosit momentul perfect, iar noua viață te așteaptă!

Nu te gândi că nu ești pregătită, timpul a pregătit totul pentru tine! Ai curaj, tinerețe, sănătate, cunoștințele necesare, sprijinul celor dragi, planuri de viitor, încredere, maturitate.

Acum, nu te mai gândi la frici! Schimbarea aduce oricum temeri, oriunde ai fi și orice ai face. Zbori către visele tale și deschide-ți aripile către un nou început. Scrie-ți povestea așa cum ai visat întotdeauna. Eu am încredere în tine!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri