5 Septembrie 2022 publicat în Lifestyle 186 share-uri

Nu este nimic rău în a fi singur, ba chiar mai mult, această perioadă poate fi cea mai bună din viața ta! De ce? Pentru că doar atunci când ești tu cu tine îți poți da seama de anumite aspecte ale vieții și de lucrurile care contează cu adevărat pentru tine!

Singurătatea îți poate aduce, inițial, mult disconfort, însă dacă știi cum să faci ca toată această perioadă să fie în favoarea ta, vei vedea că nu este nicio tragedie în clipele de solitudine.

Timpul vindecă rănile, răbdarea le pansează, iar înțelepciunea te ajută să nu mai ajungi să îți oferi sufletul în mâinile oamenilor nepotriviți.

Un om se uită iubind un alt om? Nu, nici pe departe. Un om se uită iubindu-te pe tine, în timp ce conștientizezi ce tipare te-au făcut să ajungi să iei deciziile care te-au făcut să suferi, dar și care sunt valorile și limitele tale.

Singurătatea îți oferă atât de multe portițe către sufletul tău, însă ne este așa greu să ne ascultăm pe noi, să fim atenți la durerea noastră, în loc să o evităm. Mângâierea propriului suflet se face cu blândețe și se face, în primul rând, de către noi.

După o perioadă de singurătate, în care te vei apleca asupra propriei ființe, vei vedea că realitatea din jur este cu totul alta. Iar de acum va începe noua viață!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri