29 August 2022 publicat în Lifestyle 5 share-uri

Bărbații moderni sunt atenți la imaginea pe care o afișează în societate și își doresc ca aceasta să fie cât mai îngrijită. Din acest motiv, garderoba lor este mereu pregătită pentru orice eveniment. Descoperă în continuare câteva dintre articolele vestimentare care nu lipsesc din garderoba bărbatului modern.

1. Încălțăminte adecvată

Deși încălțămintea nu se află printre principalele criterii la care ești atent atunci când îți alegi o ținută, nu uita că joacă un rol important în aspectul estetic al ținutei tale. Chiar dacă celelalte piese vestimentare sunt alese cu grijă din punct de vedere cromatic și al materialelor, alegerea unei încălțăminte care nu se potrivește cu stilul ținutei, poate să aibă un impact negativ asupra imaginii tale.

Pentru că ieșirile în oraș, participarea la evenimente și mersul la sală sunt doar câteva dintre activitățile care fac parte din viața unui bărbat modern, trebuie să te asiguri că ai în garderobă următoarele tipuri de încălțăminte: pantofi eleganți pentru eveniment, pantofi casual precum loafers sau ghete pentru barbati potrivite pentru ieșirile în oraș și pantofi sport pentru zilele în care mergi la sală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cele mai încurajatoare citate despre succes Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare?

2.Sacou și palton

Pentru că eleganța nu ține cont de anotimp, în garderoba unui bărbat modern trebuie să se regăsească cel puțin un sacou elegant și un palton potrivit pentru anotimpurile reci.

Alese într-un mod corect, aceste două piese vestimentare pot fi asortate atât la o ținută casual, cât și la o ținută elegantă.

Dacă preferi un stil mai casual, poți să asortezi sacoul cu un tricou simplu alb, o pereche de jeans comozi și o pereche de sneakers. În schimb, daca trebuie ca ținuta ta să fie una elegantă, poți alege să asortezi sacoul cu un pulover și o pereche de pantaloni de stofă, iar în ceea ce privește încălțămintea poți să alegi o pereche de mocasini.

Dacă temperaturile de afară nu îți permit purtarea unui sacou, poți alege să îl înlocuiești cu un palton de stofă în nuanțe de gri, negru sau bej, ușor de asortat la orice ținută.

Sunt adorabile, nu ai cum să le reziști: Împletituri decorative minunate pentru ouăle de Paști! Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare

3.Costum clasic

Pentru evenimentele deosebite la care trebuie să participi, nimic nu poate fi mai potrivit decât un costum clasic. Pentru a crea o ținută completă, poți să optezi pentru o cămașă albă, simplă și o pereche de pantofi eleganți.

Cele mai apreciate nuanțe de costume clasice pentru bărbați sunt negru, albastru închis sau maro. În funcție de culoarea pe care o preferi, poți să îți completezi ținuta cu o curea din piele, care fie să fie în contrast cu celelalte piele de îmbrăcăminte, fie să se integreze subtil în ținută.

În ceea ce privește accesorizarea ținutei, poți opta pentru o pereche de butoni deosebiți, o cravată sau un papion.

4.Îmbrăcăminte sport

Bărbații moderni cunosc importanța activității fizice constante și efectul pe care aceasta o are asupra unui stil de viață sănătos, motiv pentru care sportul nu le este străin.

Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Fie că mergi la sala de sport, fie că alegi să faci sport acasă sau să alergi prin împrejurimile locuinței tale, este important să te simți confortabil în ținuta ta sport. Din acest motiv, un trening confortabil nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

De asemenea, tricourile oversize sau maieurile din bumbac sunt alte elemente pe care trebuie să le ai în vedere atunci când îți pregătești ținuta sport. Nu uita și de încălțăminte: pantofii sport, fie din imitație de piele, fie din material textil trebuie să fie confortabili și să îți asigure o stabilitate a piciorului pe tot parcursul activităților fizice pe care le practici.

Viața unui bărbat modern este plină de evenimente și activități, motiv pentru care garderoba acestuia trebuie să conțină piese vestimentare potrivite pentru orice activitate. Inspiră-te din acest articol și include în garderoba ta câteva piese vestimentare esențiale pentru a fi pregătit de orice eveniment.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România

Sursă foto: freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri