29 August 2022 publicat în Lifestyle 65 share-uri

Fiind o parte a stilului și a mărcii tale personale, parfumul te reprezintă în orice context și poate spune multe despre tine, fără ca tu să scoți un cuvânt. Mai mult decât atât, un parfum bine ales la momentul potrivit poate oferi o emoție intensă și o stare de bine care îmbunătățește starea de spirit.

Bineînțeles că un parfum trebuie ales pe baza preferințelor proprii, însă nu trebuie să uiți să iei în considerare și anotimpurile, deoarece temperaturile joase sau ridicate pot influența modul în care miroase un parfum.

Iată 5 parfumuri care miros incredibil de bine în orice anotimp.

1.Olympea Blossom - Paco Rabanne

Lansat în 2021, Olympea Blossom este un parfum de damă fructat care te face să îl adori încă de la primul impact olfactiv.

Cu note de vârf de trandafir de Damasc și piper roz, note de mijloc de pară, sorbet și coacăze negre și note de bază de vanilie, sare și patchouli, acest parfum are un miros versatil, potrivit pentru orice anotimp.

Dedicat feminității, acest parfum Paco Rabanne este un simbol al senzualității, motiv pentru care fiecare femeie care poartă acest parfum va fi cu siguranță remarcată cu ocazia oricărui eveniment.

2.Good Girl - Carolina Herrera

Acest parfum de la Carolina Herrera este denumit „Good Girl” în mod ironic deoarece se află în antiteză cu mirosul parfumului care este unul oriental, sexy și îndrăzneț.

Primul impact olfactiv care se resimte încă de la primele secunde în care acest parfum este aplicat pe piele, este dat de boabele tonka prăjite și tuberoză, care constituie notele de vârf ale parfumului. Câteva clipe mai târziu urmează un val floral de iasomie, plasat în contrast cu notele de cacao și cafea, care adaugă profunzime mirosului ce se resimte timp îndelungat pe piele.

Acest parfum este unul suficient de intens încât să se facă resimțit pe pielea femeii care îl poartă și totodată suficient de fin încât să poată fi purtat și în anotimpurile calde, fără a fi deranjant.

3.Angel Muse - Thierry Mugler

Deși Thierry Mugler nu este atât de popular printre femei, parfumurile de la acest brand sunt foarte rezistente și au un miros de care te îndrăgostești din prima clipă.

Notele lemnoase alături de cele de piper roz și grapefruit stimulează poftele olfactive ale oricărei persoane care întâlnește această mireasmă.

Compoziția parfumului are un caracter elegant, lemnos care se echilibrează cu notele de piper roz, rezultând un miros potrivit pentru orice anotimp.

Datorită notelor sale care se împletesc armonios, parfumul Angel Muse poate fi purtat în orice moment al zilei, fiind potrivit atât pentru a lua prânzul în oraș, cât și pentru o cină romantică.

4.Decadence - Marc Jacobs

Atunci când amintim de brandul Marc Jacobs știm că urmează să vorbim despre un parfum bogat și luxos, dedicat femeilor cu gusturi fine.

Un parfum fascinant care îmbină într-un mod inedit notele fructate și florale, Decadence de la Marc Jacobs oferă oricărei femei o experiență fermecătoare și seducătoare.

Însuși designul sticlei este un simbol al opulenței deoarece amintește de o geantă într-o nuanță de verde smarald, cu lanț auriu, motiv pentru care poate fi remarcat cu ușurință pe rafturile magazinelor de specialitate.

5.Scandal - Jean Paul Gaultier

Lansat în anul 2017, parfumul Scandal a fost conceput pentru a sparge toate clișeele feminine, oferind un miros nou, modern și în același timp elegant.

Notele cheie ale acestei compoziții sunt portocala, mierea, patchouli și gardenia, alături de notele de bază de piper. Acestea au un efect proaspăt și floral în primele clipe ale aplicării parfumului pe piele, însă mai apoi, notele de piper își fac apariția, completând mirosul cu un ușor accent picant.

Inspiră-te din lista de parfumuri prezentată în acest articol și completează-ți colecția de parfumuri cu câteva noi achiziții de care să te poți bucura în orice anotimp. Fie că preferi parfumurile florale, cele lemnoase sau cu accente picante, cu siguranță mirosul parfumului tău nu va trece neobservat.

Sursă foto: freepik.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri