Ești gata de vară? Evaluează-ți silueta, planurile, tipurile de activități și alege acele costume de baie care te vor însoți la fiecare pas atunci când pleci în vacanțele mult visate. Amintește-ți, totuși, că un costum de baie nu înseamnă doar accentuarea siluetei - trebuie să îți permită, mai presus de toate, să te relaxezi și să te bucuri din plin de mare, soare și zilele libere.

Costum de baie – ce contează când îl alegi?

Alegerea costumului de baie potrivit provoacă adesea multe dificultăți și dileme, pentru că la prima vedere arată perfect, dar când îl încerci, nu este atât de impresionant. Deci, la ce ar trebui să fii atent pentru a-ți cumpăra costumul de baie perfect? În primul rând, merită să ajustezi ținuta la siluetă, astfel încât să sublinieze avantajele și să acopere neajunsurile. De asemenea, merită luat în considerare scopul său, deoarece un costum de baie dintr-o singură piesă va fi perfect pentru o piscină, în timp ce costumele de baie din două piese cu bikini și sutien vor fi mai bune pentru plaje.

Merită să alegi o ținută confortabilă, astfel încât să nu provoace disconfort. Este foarte important să alegi mărimea potrivită a ținutei. Dacă alegi modele prea largi, s-ar putea să descoperi că îmbrăcămintea va aluneca atunci când faci baie în apă. Cel mai important lucru este să te simți bine și confortabil în ținuta ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Costume de baie dintr-o singură piesă pentru vara

Dacă nu te simți confortabil pe plajă sau îți place foarte mult să înoți, unele dintre cele mai potrivite modele sunt costumele de baie întregi. Alege dintr-o mulțime de modele feminine care nu numai că arată bine, ci și modelează corpul. Foarte la modă în acest sezon sunt modelele cu dantelă. Acest detaliu face ca totul să pară mai interesant și foarte senzual.

Dacă vrei să-ți modelezi silueta, merită să alegi un costume de baie femei cu inserții contrastante pe laterale. Modelele cu inserții negre în jurul taliei sau șoldurilor vor face ca aceste păți ale corpului să pară mai subțiri. Pe lângă modelele netede, poți opta și pentru modele la modă, cum ar fi flori sau compoziții abstracte. Ele nu numai că îți vor însufleți stilul de plajă, dar îți vor face corpul să arate mai subțire.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Două piese pentru costumul de baie

Cu toate acestea, dacă preferi să îți expui o parte din corp și să te bronzezi cât mai bine, alege costume de baie brazilian. Poți alege dintre modele foarte tăiate, precum și unele puțin mai construite. Dacă te simți bine în corpul tău, poți opta pentru un model sumar într-o culoare fină sau cu model la modă. De asemenea, acele costume de baie cu talie înaltă sunt hitul absolut al sezonului. Partea de jos a bikinilor cu talie înaltă subțiază frumos burta și marchează talia.

Când vine vorba de sutien, poți alege între un model moale sau un sutien căptușit. Amintește-ți că, dacă ai un bust mare, trebuie să optezi pentru sutiene cu bretele mai late sau tankini, astfel încât să ridice frumos sânii.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Costume de baie cu decupaje

În sfârșit, ceva pentru femeile curajoase cărora le place să iasă în evidență din mulțime, adică costumele de baie cu decupaje, extrem de la modă în acest sezon. Decupajele pot fi subtile și pot apărea, de exemplu, doar la decolteu sau pe laterale. O altă opțiune, mai îndrăzneață și sexy sunt monokini. Astfel de modele arată cu adevărat originale și te vor face să te simți foarte feminină. Amintește-ți totuși, dacă te decizi asupra unui astfel de model, că nu ar trebui să faci plajă în el, pentru a nu crea „modele” inestetice pe corpul tău. Poartă-le doar atunci când mergi la piscină.

Sursa foto: www.astratex.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri