3 August 2022 publicat în Lifestyle 13 share-uri

În Săptămâna Mondială a Alăptării, medici specialiști și consultanți în alăptare au pregătit, pe rețelele sociale, discuții interesante pe această temă, informații pe care orice viitoare sau proaspătă mămică este bine să le cunoască.

După ce ne-am ales medicul cu care vom naște, spitalul unde vom naște, hăinuțele, căruciorul și așa mai departe, următoarea preocupare este alăptarea nou-născutului. Este aceasta o poveste frumoasă, un demers care vine natural? Care sunt problemele care pot apărea în alăptare și de ce se spune că alăptarea reprezintă un start bun în viață, ne vorbește Dr. Roxana Hristianovici, medic specialist pediatru și consultant în alăptare, în interviul video realizat pentru Kudika.ro.

Alăptarea este o etapă importantă din viața mamei și a nou născutului, însă, primul pas pe care viitorii părinți îl pot face este să caute informații, să ceară sfaturi avizate de la specialiști (consultanți în alăptare acreditați I.B.C.L.C.) și să aibă încredere în forțele proprii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest

În timpul procesului alăptării pot apărea anumite piedici, despre care este bine să știm, pentru a cunoaște și soluțiile. Alăptarea este un proces frumos, atâta timp cât mama și bebelușul își doresc în egală măsură să se continue această relație.

Angorjarea sânilor, ragadele, furia laptelui, greva suptului, înțărcarea... toate aceste sunt etape prin care mama și copilul trec împreună, așa că este nevoie de timp, de liniște și se susținere din partea proaspătului tătic sau al familiei extinse.

În Săptămâna Mondială a Alăptării, medici specialiști și consultanți în alăptare au pregătit, pe rețelele sociale, discuții interesante pe această temă, informații pe care orice viitoare sau proaspătă mămică este bine să le cunoască.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Alăptarea este iubire! Iar orice se naște din iubire, rămâne pentru totdeauna!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri