Ingrediente:
4 roșii
2 castraveți
1 ardei verze
1 ceapă
100 gr. telemea
50 gr șuncă
o mână de măsline verzi
2 ouă fierte de consistență tare
sare
piper
ulei de masline
cateva fire de patrunjel
Mod de preparare:
Legumele se spală și se taie în bucăți potrivite. Le punem într-un castron și le asezonăm cu sare și piper și le stropim cu ulei de măsline. Adăugăm șunca și telemeaua tăiate. Punem cele două ouă fierte tăiate și amestecăm ușor, La final, putem adăuga pătrunjelul tăiat mărunt.
Poftă bună!
Descoperă cate calorii au alimentele pe care le consumi!
https://www.kudika.ro/articol/calorii-alimente/index.html
Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...
Programul care a ajutat adolescentele de la sate să recunoască relațiile abuzive.
Poți salva vieți, chiar dacă nu știi să operezi pe cord deschis
AVON și Kaufland România continuă campania #CancelCancer, îndemnând femeile să fie parte din cel mai mare manifest-social al scuzelor (ne)necesare.
Cum se prepară cafeaua la rece? Află de la specialiști care este cea mai simplă metodă