12:02, 9 Februarie 2010 publicat în Lifestyle

Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Sanatatea Berbecului in 2010

In prima parte a anului sanatatea este sensibila si este indicat sa nu neglijati nici cele mai mici semne ale instalarii unei boli. Daca nu veti neglija aceste simptome, sansele de vindecare sunt foarte mari, tranzitul lui Jupiter in Pesti desemnand vindecarile miraculoase. Daca insa veti neglija micile simptome, evolutia va fi una pe termen lung, o perioada mai ampla va veti resimti, chiar daca boala s-a vindecat, insa recuperarea va fi greoaie. Prima jumatate a anului este mai mult o perioada pe care ar trebui sa o dedicati ingrijirii de sine, antrenamentelor treptate, caci energia va este secatuita si veti resimti ca nu mai puteti da randamentul de acum cateva luni. De aceea trebuie sa va ingrijiti atent santatea, sa va menajati, sa faceti exercitii usoare si sa va odihniti.

In lunile de vara insa o energie debordanta va cuprinde corpul, veti simti ca sunteti nemuritori, ca puteti face orice fiindca nimic nu va oboseste. Evident ca aceasta stare va predispune la excese ale caror urmari nu le veti simti in aceasta perioada energizanta, insa care isi vor face simtita prezenta in lunile imediat urmatoare. Astfel ca incepand din toamna organismul vostru devine deosebit de sensibil la orice exces, fie chiar si alimentar. Orice placere daunatoare este “taxata” de planetele care va tranziteaza zodia in aceasta perioada. Este indicat sa urmati regimuri sanatoase, sa renuntati la vicii si sa va ingrijti atent organismul, caci aceasta perioada este una de pregatire pentru prima parte a anului 2011 cand va veti simti renascuti, veti avea o stare de sanatate fizica si psihica excelenta.

Citeste si:
Leurda - Regina Sănătății! De la bogăția în nutrienți la...
Leurda - Regina Sănătății! De...

Sanatatea Taurului

Sanatatea in 2010 este un teren sensibil si depinde foarte mult de seriozitatea voastra in privinta urmarii tratamentelor precum si ingrijirea personala. In prima jumatate a anului sunt vizate aspecte de tot felul, afectiuni care poate nu acum se dezvolta ci exista de mai demult si acum se pot acutiza ori pur si simplu se mentin, nu se vindeca. Este important sa reusiti sa cooperati cu teraputul, sa creati o legatura care sa va asigure siguranta psihica si increderea in tratament. Este indicat sa mergeti la mai multi terapeuti si sa nu incercati sa menajati orgoliile profesionale ale unor terapeuti de renume. Cereti sfatul mai multor medici si nu va neglijati odihna, dar nici alimentatia.

Citeste si:
În 2021, Grupul Ensana Health Spa Hotels Sovata mizează pe...
În 2021, Grupul Ensana Health...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri