Anul 2010 este unul al intelegerii corpului, al meditatiei si maturizarii interioare, un an ce sporeste comunicarea cu propriul corp si stabilirea unor obiceiuri sanatoase.

Deasemenea se pare ca un alt teren de imbolnavire este cel al persoanelor apropiate, planetele aratand o predispozitie la infectivitate, astfel va puteti infecta de la partener sau de la familie ori va trebui sa fiti nevoiti sa ingrijiti o persoana apropiata. Se recomanda sa fiti mult mai atenti anul acesta la igiena personala, sa nu neglijati nicio regula de sanatate.

In perioada verii va simtiti ceva mai bine, insa nu trebuie sa neglijati aspectele de ingrijire, dieta, miscare si mai ales odihna. Daca in ultimii ani ati mai neglijat aspectele de sanatate considerand ca rezistati, nu uitati ca toate se acumuleaza pana cand va fi prea tarziu si vrand-nevrand va trebui sa va opriti din activitate pentru a da curs tratamentelor. Sunt vizate in special problemele dentare, cu coloana, cu rinichii, cele digestive, urinare, genitale. Tot in perioada verii puteti intampina necesitatea unor tratamente bruste, radicale, cum ar fi interventiile chirurgicale.

Un alt aspect ce influenteaza sanatatea este cel psihic. Undeva, in sufletul vostru, ati comis poate niste greseli, ceva din trecut s-a finalizat urat sau a ramas neterminat, un tribut ce trebuie platit si gandurile revin si va rascolesc, mai ales cele ce vizeaza viata sentimentala. Poate si colaborarile cu asociatii sunt toxice, enervante, stresante, acestea reprezentand un alt motiv de imbolnavire. Concluzionand, anul acesta este unul al armonizarii cu viata voastra, astfel incat sa va simtiti impacati pe toate planurile – profesional, relational, familial, sentimental. Un bun echilibru psihic si gasirea unor buni terapeuti, precum si ingrijirea personala sunt principalii pasi catre o sanatate de fier.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Sanatatea nativilor din Gemeni

Sanatatea nu va ridica mari probleme in acest an, fiind chiar o perioada mult mai buna decat cea din ultimii ani: 2007, 2008 si 2009. In prima parte a anului sunteti predispusi la probleme circulatorii si locomotorii, indicandu-se prudenta daca trebuie sa calatoriti, mai ales daca veti conduce mult.

In lunile de vara insa boli vechi, sensibilitati latente, revin, se acutizeaza, rascolesc sanatatea, fiind vizate in special afectiunile digestive si circulatorii, dar nu sunt excluse afectiuni mai vechi, pe care nu le-ati tratat corect sau le-ati neglijat intru totul. Aceste reveniri ale bolilor va perturba destul de mult, fiind necesare investigatii amanuntite, care necesita analize laborioase si aparatura performanta, putand fi necesara chiar spitalizarea ori indicarea repausului la pat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri