12:02, 9 Februarie 2010 publicat în Lifestyle

Cum ar trebui sa arate barbatul perfect?

Nici sa te calce pe picioare in timpul dansului, dar nici sa-ti faca demonstratii ca sa-ti faca demonstratii a felului in care se invarte camera cu tine. Nici sa te minta la infinit si sa se bata cu pumnii in piept ca iubirea lui nu o sa moara niciodata, dar nici sa te paraseasca cand iti este lumea prea draga sau... cand va aflati cu un picior in biserica in care se tine nunta. Nici sa nu fie calugar, iar ochii lui sa stea inchisi la toate frumusetile feminine si expuse ale lumii, dar nici sa-i curga balele in timp ce se uita gales in ochii tai.

Nu extraafemeiat daca vrei ceva doar pentru tine si nu doresti sa-l imparti cu alte zece femei. Nu afemeiat nu, nu, dar sa le aiba cat pe cat cu arta gadilatului si a tandreturilor feminine... Nici prea mototol si fara experienta... caci barbatul perfect trebuie sa stie cum sa-i trezeasca frumoasei adormite simturile si cum sa faca o femeie sa experimenteze un orgasm cel putin o data pe saptamana, iar nu o data pe an. Nici mai scurt de inaltime decat tine caci barbatul perfect nu suporta sa-i fie scuipate semintele in cap, nici cu 10 capete mai inalt ca tine caci nu s-au inventat inca tocuri cu rost de scara. Nici papa-tot caci barbatul perfect nu trebuie sa fie obez, ci suplu si aratos, nici papa-lapte caci barbatul perfect trebuie sa stie cand sa-ti exorcizeze nervii si sa-ti scoata plictiseala din minte si trup. Pica da mancatul docil de zi cu zi din palma....

Nici cruce mare de biserica care nu a intrat niciodata pe siteuri interzise sau nu a cercetat de la a la z reviste deocheate, dar nici sa-l prinzi cu vreo pipita in pat chiar in ziua in care ati stabilit data nuntii. Sa se ingrijeasca da, dar nici sa nu aiba mai multe borcanele de crema decat tine. Nici sa te soarba din privire 24 de ore din 24, chiar si atunci cand nu te afli in raza lui vizuala, dar nici sa se uite fix in ochii alteia in timp ce ia cina cu tine la restaurant. Nici sa se scobeasca in nas in timp ce tu ii povestesti detaliat cum ti-ai vopsit ieri unghiile, dar nici sa-ti soarba atent cuvintele de pe buze sau si mai rau... sa te roage sa-i spui numele salonului pe care l-ai vizitat. Nici sa-ti astearna covorasul rosu in timp ce cobori ca o mare doamna din masina, dar nici sa-ti tranteasca portiera in nas. Sa te pipaie in miez de zi poate fi considerat un gest romantic si nebunesc, dar nu in vazul tuturor cunoscutilor, nu in timp ce te inghesuie intr-un colt obscur din club.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri