27 Aprilie 2022 publicat în Lifestyle 16 share-uri

Iată o colecție cu cele mai frumoase cântece pentru copii cu iepurași. De ascultat în așteptarea Iepurașului de Paște, la vânătoarea de ouă de ciocolată sau chiar la înroșirea ouălelor. Atmosfera și buna dispoziție este garantată

Iepurașul de Paște este unul dintre personajele care îi încântă pe cei mici și fie că părinții aleg să le vorbească copiilor despre el sau nu, iepurașul rămâne un simbol al copilăriei, al veseliei și al primăverii.

Sigur, sărbătorile pot fi trăite din multe perspective, însă pentru cei care aleg să le ofere celor mici încă un motiv pentru a zâmbi și a construi povești în jurul personajului care aduce ouă de ciocolată, am pregătit o colecție de cântecele de ascultat cu cei mici în așteptarea sosirii Iepurașului.

Iepurașul Țop-Țop

"Iepurașul are-n coș

Pentru cei mici bombonele

Ouă roșii, acadele"

Iepurașul Rontzy

"Iepurașul Rontzy, iepurașule,

A trecut un an, vine Paștele,

Coconașul Rontzy, coconașule,

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin Creează o atmosferă de bucurie și sărbătoare în casa ta în aceste zile: Cele mai frumoase coronițe de Paște, pot schimba radical aspectul locuinței tale!

Haide să vopsim, frumos ouăle!"

Iepuraș Coconaș

"Iepuraș Coconaș,

A fugit peste imaș

Și s-a dus colo sus

Într-o tufă s-a ascuns!"

Ce ne-aduce Iepurașul

"Vine, vine sigur și la mine

Vine și la tine, nu te speria

Chiar de schimbă două-trei metrouri

Vine cu cadouri, nu va întârzia."

Iepurașul Țup

"Eu sunt iepurațul Țup,

Prin pădure sar țup, țup,

Sunt un iepuraș de soi,

Cel mai mare iepuroi"


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri