26 Aprilie 2022 publicat în Lifestyle 524 share-uri

Drumul către noi este una dintre primele apariții ale Anei Maria Ducuță, o carte de citit și răscitit, de fiecare dată când simțim că ne-am pierdut sufletul pe potecile agitate și deloc ușoare ale vieții. 

Drumul către noi este prima carte a Anei Maria Ducuță pe care am citit-o și din primele pagini am știut că trebuie să am în bibliotecă fiecare copil al ei, transpus într-o formă de artă accesibilă tuturor. Filele cărții sunt pline de învățăminte și parcă îi poți simți căldura și blândețea autoarei, cu fiecare paragraf pe care îl citești.

Și continui să citești și să citești pentru că cu astfel de cărți este imposibil să te oprești. Apare în tine setea de cunoaște și, ceea ce este mai interesant, această cunoaștere se referă tocmai la propria persoană, iar autoarea este un profesor atât de priceput care nu îți arată pe ce drum să o iei, ci îți este alături pentru ca tu singur să îți recunoști propriul drum.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Adriana Bogatu: “Cititorii români sunt foarte inteligenți, inițiați, adevărați” Poezia de colecție: Cele mai frumoase (și mai puțin cunoscute) Poezii Românești de Primăvară! Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

În cartea Drumul către noi, Ana Maria Ducuță ne vorbește în capitolele sale despre subiecte ce atrag atenția publicului, de la relații toxice, emoții, gânduri legate de spirit, iar în încheiere, cititori se pot delecta cu poeziile pline de profunzime ale autoarei.

Cuvânt cu cuvânt, paragraf cu paragraf, filă cu filă, Ana Maria Ducuță ne invită să ne tragem sufletul în paginile cărții sale și să dăm la o parte toate rolurile pe care le avem zilnic, în căutarea a ceea ce niciodată nu pleacă de lângă noi, deși încercăm de multe ori să ascundem: drumul către propriul suflet. Drum ce întotdeauna ne așteaptă, drum ce nu greșește niciodată, drum ce întotdeauna ne duce către destinația potrivită: sufletul nostru.

”Cu 1% mai bun”, povestea tânărului care a scris istorie, devenind prima persoană cu sindrom Down care a terminat un triatlon 𝗜𝗥𝗢𝗡𝗠𝗔𝗡 3 Cele mai PUTERNICE Acatiste de Mulțumire: să fii mulțumit înseamnă să fii mai fericit De ce Martie 2023 va fi o perioadă marcantă pentru fiecare zodie în parte - timpul metamorfozei

Drumul către noi, de Ana maria Ducuță poate fi comandată de aici: https://bit.ly/3k0S5SA


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri