9 Februarie 2022 publicat în Lifestyle 9 share-uri

Anxietatea a pus stăpânire pe secolul 21, iar în lumea vitezei este tot mai greu să rămâi în liniștea propriei tale ființe și să te bucuri cu adevărat de micile plăceri ale vieții.

Frica este acel prieten vechi pe care îl cunoști foarte bine și pe care ai face tot posibilul să îl ocolești. Totuși, atunci când te întâlnești cu ea trebuie să îi dai „Bună ziua!”, asta pentru că în multe situații, frica te-a ajutat și poate chiar ți-a salvat viața.

Ce se întâmplă atunci când simți o frică dusă la extrem, un sentiment care este construit mai mult pe lucruri pe care tu ți le imaginezi că s-ar putea întâmpla și cauzat de o frică rațională? Anxietatea a pus stăpânire pe secolul 21, iar în lumea vitezei este tot mai greu să rămâi în liniștea propriei tale ființe și să te bucuri cu adevărat de micile plăceri ale vieții.

Mai mult, anxietatea dusă la extrem poate fi provocată de un sindrom post traumatic, dar și de istoricul familial. Tot ceea ce au gândit, simțit și trăit strămoșii noștri se moștenește la nivel celular, iar celulele corpului conțin cantitatea de energie pe care au avut-o cei din urma noastră.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Astfel, data viitoare când simți o frică puternică este important să conștientizezi dacă aceasta este provocată de o sursă reală de pericol sau este cauzată de un factor intern, pe fond emoțional. În funcție de răspunsul tău, te poți îndepărta de pericol, poți cere ajutorul sau sfatul unui specialist. Poți face scurte exerciții de relaxare imaginându-ți un loc liniștit, cunoscut ție sau nu, un mediu în care te proiectezi imaginar acolo și care te face să te simți în siguranță. Respirația conștientă până la 10 ajută dar și ascultarea unei meditații sau a unor afirmații pentru regăsirea puterii interioare.

Nu în ultimul rând, îți poți impune să nu îți fie frică! Poți face asta doar atunci când accepți că frica este o parte din tine, este benefică în anumite situații și nu vrea să îți facă rău. Îmbrățișează-ți trăirile și nu le reprima, asta pentru că pot reapărea în momente la care nici nu te aștepți și la o intensitate mult mai mare.

Principiile de bază ale mașinii CNC Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Universul îți oferă toată paleta de trăiri pentru a le simți, a le experimenta și a le integra cu folos în interiorul tău. Primul lucru pe care trebuie să îl faci astăzi este să renunți la frică și să te lași ghidat de inimă. Acolo vei găsi toată puterea interioară în fața oricărui obstacol!


Pasiunile mele eterne sunt scrisul, cititul și comunicarea. Îmi place să mă exprim prin scris la fel de mult cum îmi place să am o discuție reală, autentică cu cineva. Mă bazez pe emoții în orice domeniu aș activa și cred...

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri