Pantofii sunt un articol de încălțăminte obligatoriu în garderoba fiecăruia dintre noi. O pereche de pantofi bărbați în tendințe, aleasă cu gust, poate fi elementul care definește întreaga ținută. În funcție de stilul fiecăruia, pantofii pot fi integrați în ținute sport, sport casual sau elegant.

Pantofi bărbătești eleganți pentru o ținută confortabilă

Pantofii eleganți tip botine sau pantofii închiși sunt modele la modă, dar și potrivite pentru un outfit cu stil în zilele reci. Fie că alegi pantofi pentru o ținută elegantă de seară, pentru întâlniri de afaceri sau chiar pentru ținuta de muncă, aceștia reprezintă o necesitate. O pereche de botine din piele este o alegere excelentă pentru zilele mai reci, putând fi ușor introdusă în ținută alături de o pereche de pantaloni office și un palton negru. Dacă îți dorești însă o ținută elegantă și practică, alege o pereche de pantofi din piele întoarsă, fie ei negri sau maro. Aceștia te vor ajuta să-ți creezi o ținută confortabilă și în tendințe. Fie că alegi o pereche de botine maro sau una de pantofi negrii, CCC oferă o gamă largă de modele de pantofi barbati, potriviți pentru orice ocazie, stil și gusturi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Alege o pereche de ghete, bocanci sau pantofi sport pentru o ținută versatilă

CCC îți oferă cele mai îndrăgite și confortabile ghete pentru o ținută casual și comodă. O pereche de ghete sport este alegerea potrivită pentru zilele în care petreci mult timp în picioare, în aer liber. Alege o talpă adecvată conformației piciorului pentru stabilitate și confort. Ghetele clasice, cu șireturi și peste gleznă se vor asorta cu ușurință cu o mulțime de articole vestimentare. O pereche de bocanci din piele, colorați, îți vor crea o ținută non-conformistă, practică și confortabilă, fiind perfecți pentru zilele reci, ploioase sau cu zăpadă. Dacă ești adeptul unui stil lejer și iubești adidașii, alege o pereche de pantofi sport peste gleznă de la brandul tău preferat și accesorizează-l cu jeanșii favoriți și geaca potrivită și vei obține ținuta perfectă pentru zilele reci. Chiar dacă alegi o pereche de ghete sau pantofi sport, obligatoriu aceștia trebuie să fie din piele naturală pentru o purtare îndelungată, dar și pentru evitarea infiltrării apei. Pantofii din piele naturală îți conferă confort fiind practici și comozi.

Cum alegi pantofii bărbătești potriviți?

Alegerea pantofilor potriviți de cele mai multe ori poate fi o corvoadă. Sunt anumite persoane care nu au absolut nicio problemă atunci când îți achiziționează pantofi, dar există și o categorie de oameni care întâmpină mereu dificultăți. Dacă te încadrezi în cea de-a doua categorie, trebuie să ai în vedere mai mulți factori decisivi.

În primul rând trebuie să ții cont de forma și dimensiunea pantofilor. O pereche de pantofi prea înguști sau lați îți vor cauza răni și bătături. Dacă vârful nu este suficient de rotund pentru a-ți încadra cu ușurință degetele, acestea vor sta strânse și pot apărea bătături dureroase.

Materialul și structura tălpii sunt de asemenea de luat în considerare. O talpă mult prea tare nu-i va permite piciorului să stea confortabil, cauzând în acest fel dureri de spate și încheieturi. O talpă flexibilă este esențială pentru ca piciorul să stea comod.

Un pantof durabil, rezistent și la modă va fi mereu cel din piele naturală. Aceștia lasă piciorul să respire, sunt flexibili și vin într-o gamă extrem de versatilă.

Vizitează magazinele fizice CCC și probează perechea preferată de pantofi bărbătești, fie ei negrii, maro, colorați sau cu diverse modele, sau intră în magazinul online unde vei descoperi o gamă variată de modele de pantofi, pantofi potriviți stilului vestimentar adoptat.

Sursa foto: ccc.eu/ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri