Adele s-a întors cu 45 Kg mai slabă și un NOU album ce bate recordurile! Ce a răspunsa fanilor pentru criticile legate de silueta sa

22 Octombrie 2021 publicat în Lifestyle 3 share-uri

Adele este un model pentru fanii săi, din toate punctele de vedere, deși i-a îngrijorat cu ultimele sale apariții. Artista a slăbit 45 de kilograme și a decis să vorbească despre alegerile și silueta sa! În plus, după 6 ani, Adele revine cu un nou album care deja bate toate recordurile.

DESCHIDE PREZENTAREA

Adele a slăbit 45 de kilograme: primele declarații

Adele are 33 de ani și este mama a unui băiat de 9 ani. Ultimii ani din viața sa au fost destul de zbuciumați, a trecut prin divorț, a avut probleme de sănătate și acum imaginea sa este complet schimbată, dobândind o silueta „de speriat” prin pierderea unui număr mare de kilograme.

Cât despre silueta sa, artista face primele declarații în cel mai recent interviu acordat pentru Vogue despre cum a ajuns să slăbească atât și cum a ales un drum care să ii aducă sănătate.

A fost din cauza anxietății mele. Atunci când mă antrenam mă simțeammai bine. Nu a fost niciodată despre pierderea în greutate. A fost despre a deveni eu puternică și să nu mai petrec atât de mult timp pe telefon. Devenisem dependentă de el.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Amnezia infantila – de ce nu ne amintim primii ani de viata? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Fac sport de două sau de trei ori pe zi. Încep cu ridicarea de greutăți dimineața, apoi merg mult pe jos sau boxez după-amiază. Seara fac cardio. Eram practic șomeră cînd am început programul acesta. Și o fac și cu antrenori. Dar nu mulți oameni pot să facă asta”, susține artista, făcând referire la faptul că nu orice își permite să lucreze cu antrenor.

Artista a fost aspru criticata de o serie de fani prin comentarii răutăcioase lasate pe conturile sociale ale cântăreței, dezamăgiți de transformarea acesteia.

"N-am ținut nicio dietă de care spun alții că aș fi ținut. Nici post intermitent, nimic. Chiar mănânc acum mai mult decât în trecut, culmea, pentru că fac mult sport', a mai spus vedeta.

Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Articol de Bogdan Maioreanu, analist eToro pentru România: Pasiunea pentru modă: colecționar vs. investitor în lux CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

După șase ani, Adele revine cu un nou album și doboară deja recorduri

Ultimele sale sale două concerte de pe stadionul Wembley din Londra, au fost anulate în 2017 din cauza unor probleme cu corzile vocale, iar acum vedetă susţine că acum „nu mai vrea să anuleze nimic”.

Fiecare album lansat de vedetă poartă că titlul vârstă la care această l-a compus: „19,”, „21”, „25” și acum „30”.

Single-ul „Easy On Me” este extras de pe mult așteptatul sau album intitulat „30”, care va fi lansat la 19 noiembrie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri