Fie că ai fost invitată la o petrecere în grădină sau ești tu organizatoarea, ai nevoie de o ținută impecabilă, în care să arăți bine și care să-ți garanteze confortul.

Ai fost invitată la un garden party într-o seară plăcută de vară și nu știi ce să porți? Petrecerea în grădina este la modă și în România, fiind un concept împrumutat din Occident, în cadrul căruia persoanele își petrec timpul liber în exterior, într-un spațiu special amenajat.

Fie că ai fost invitată la o petrecere în grădină sau ești tu organizatoarea, ai nevoie de o ținută impecabilă, în care să arăți bine și care să-ți garanteze confortul. Ține cont de următoarele sugestii, astfel încât să pui cap la cap un outfit perfect pentru un garden party!

Articole vestimentare și accesorii ideale pentru un garden party

Pentru a obține o ținută impecabilă, care să te pună în evidență la un garden party, trebuie să alegi hainele și accesoriile corecte. Iată pe ce te poți baza pentru un astfel de eveniment:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Pantaloni palazzo

Ești o fană a pantalonilor? Păstrează confortul oferit de această piesă vestimentară cu ajutorul unei perechi de pantaloni mai formali, precum modelele culottes sau palazzo.

Aceste modele de pantaloni sunt excelente pentru petreceri în grădină, mai ales că nu ești obligată să porți o rochie pentru a respecta codul vestimentar al unui garden party. Poți opta pentru pantalonii palazzo cu print floral, pe care să-i asortezi cu o bluză albă, simplă.

Piese cu imprimeuri

De cele mai multe ori, petrecerile în grădină au loc primăvara sau vara, atunci când temperaturile sunt acceptabile. Sezonul cald înseamnă culoare și vitalitate, de aceea imprimeurile vesele sunt binevenite.

Poți să porți haine cu imprimeuri florale sau cu buline, care ies în evidență la o petrecere în natură. Aceste articole vestimentare pot fi lejere și vaporoase, confecționate din materiale precum voalul, mătasea sau inul.

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur Cum poți prelua controlul corpului tău prin alimentație și mișcare

Rochii midi

Cele mai potrivite articole vestimentare pentru un garden party sunt rochiile midi, în care să te simți comod. Încearcă să eviți modelele mini sau mulate, nepotrivite pentru un astfel de eveniment. În ceea ce privește modelul, alege rochii romantice și vaporoase, în ton cu aerul boem al petrecerii în grădină.

Încălțăminte cu toc mic

Petrecerea în grădină reprezintă un eveniment relaxat, la care să te simți bine. De aceea, este recomandat să lași deoparte tocurile înalte. În schimb, optează pentru sandale sau pantofi cu toc mic.

Sunt potriviți și pantofii cu kitten heel, cu toc cât mai gros, pentru a evita ca acesta să între în pământ. Achiziționează încălțăminte damă de aici, în funcție de preferința ta în materie de culori și materiale, pe care să le porți la un garden party.

Dani Oros, mintea din spatele dezvoltării Google și Youtube România, îți spune cât poți câștiga din Youtube Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Accesorii simple

Look-ul boem și relaxat, specific unei petreceri în grădină, nu poate fi compus cu ajutorul accesoriilor mari și opulente. Ideal ar fi să porți accesorii simple, cu forme inspirate din natură, care îți oferă un aspect diafan și plin de feminitate.

În egală măsură, petrecerea în grădina este ocazia ideală de a purta gențile de paie sau din rafie, accesorii potrivite pentru o ținută relaxată.

Haine și accesorii pe care trebuie să le ocolești la garden party

Există și accesorii și haine pe care ai putea să le ocolești la o petrecere în grădină, precum:

Clutch-uri prețioase

Gențile tip clutch, cu ștrasuri sau ținte, nu au ce căuta la o astfel de petrecere în grădină. Evită și rucsacurile sau gențile de dimensiuni mari și optează pentru cele mai populare modele ale sezonului, din paie sau rafie, care se potrivesc oricărui tip de outfit.

Schimbări importante în regulile de circulație. Poliția a anunțat cum se circulă acum în sensul giratoriu: ”Vechea practică nu mai e valabilă” „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Rochii lungi

La o petrecere în aer liber, poți evita rochiile prea lungi, în care nu te vei simți comod. Mai mult, le poți murdări rapid atunci când mergi sau când dansezi. Dacă vrei să porți o rochie mai lungă, alege un model cu tiv deasupra gleznelor, astfel încât materialul să nu atingă solul.

Bijuterii masive

Bijuteriile mari au un aspect încărcat, ce nu se potrivește cu un garden party. În locul unei brățări de dimensiuni mari sau a unui colier statement, poți alege o eșarfă colorată, pe care să o prinzi în păr sau pe bareta genții.

Jeanși și tricouri

Deși la o petrecere în aer liber trebuie să te simți comod, combinația dintre jeanși și tricou este mult prea casual pentru un astfel de decor. În schimb, poți alege un body elegant, alături de o fustă midi sau o pereche de pantaloni palazzo.

Zâmbetul = Esența Fericirii - Dentalmall.ro marchează Ziua Mondială a Sănătății Orale, dar și Ziua Internațională a Fericirii cu o campanie despre zâmbete Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Pantofi cu toc cui

Tocurile înalte nu sunt confortabile la un garden party. Totodată, riști să le strici atunci când mergi prin iarbă. Dacă simți nevoia să porți tocuri, mergi pe o variantă care are tocul mai gros și îți oferă confort.

Cu ajutorul acestor sfaturi, vei arăta minunat la un garden party și te vei simți la fel, înconjurată de cei dragi!

Sursă foto fr si main: Photo by Askar Abayev from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri