„În prag de Valentine's Day, Radio ZU se transformă în Love Station. Uite care-i joaca! Vineri, 12 februarie, în cadrul emisiunii Morning ZU, vrem să strângem 10.000 de „TE IUBESC” pe contul nostru de Instagram. De aceea, dacă nu ai dat deja follow @radiozuoficial pe Instagram, atunci să știi că acum e momentul!”, explică Mihai Morar, DJ Radio ZU.

Mecanismul concursului este simplu. „Fă ca și până acum, ascultă Morning ZU, în fiecare zi de luni până vineri, de la 07:00 la 10:00, însă trebuie să știi că ediția din 12 februarie este cu adevărat specială. Vinerea aceasta, oricând între 07:00 și 10:00, vei avea ocazia să asculți semnalul de concurs pentru acest Playstation 5, cel mai dorit model în acest moment. Practic, când auzi semnalul de concurs, știi că acela este momentul în care am dat drumul celui mai lung șir de „Te iubesc” pe care îl facem înainte de „Valentine’s Day”. Cum facem asta? Punem o poză pe contul de Instagram Radio ZU, cu „fățucile” noastre și cu această consolă PS 5, și în momentul în care o să strângem 10.000 de „Te iubesc” comentarii la poza respectivă spunem STOP CONCURS, facem extragerea live pe contul de Facebook Radio ZU și, împreună, vom descoperi care este câștigătorul acestui super gadget.”, a povestit DJ-ul Radio ZU pe contul de Facebook al radioului.

Urmărește întregul moment!

„PlayStation5 a intrat în oferta Quickmobile încă de la sfârşitul anului trecut, punând gamerii din România în prima linie a jucătorilor din întreaga lume. Quickmobile.ro este retailerul din România care pune la dispoziția pasionaţilor de gaming cea mai iubită şi dorită consolă a momentului. Cu specificații tehnice care duc gamingul la următorul nivel, PS5 oferă o experiență de imersiune mai profundă, cu compatibilitate pentru feedback haptic, declanșatoare adaptabile și sunet 3D, în timp ce noua generație de jocuri PlayStation®️ se apropie de ceea ce ne imaginăm că ar putea fi o călătorie în viitor.“, explică reprezentanții Quickmobile.ro.

********************************

Ascultă Radio ZU pe toate frecvențele, dar și pe Aplicația mobilă disponibilă atât pentru Android, cât și pentru IOS.

Urmărește ce se întâmplă 24 din 24 de ore la ZU pe platforma Visual Radio pe care o găsești pe radiozu.ro.

Revezi cele mai interesante momente foto și video pe platformele social media Radio ZU (Facebook , YouTube și Instagram).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri