Principalele cadouri pe care profesionistii le consideră potrivite pentru a surprinde îndrăgostiţii pasionaţi de tehnologie în anul 2021 sunt următoarele:

An de an, de o bună perioadă de timp şi în România, când se apropie luna februarie, cuplurile încep să se gândească la un cadou inedit pe care să îl pregătească. De la an la an, ideile de cadouri oferite persoanei iubite de Valentine’s Day devin tot mai puţine şi teamă de a nu da greş se intensifică.

Florile, bomboanele de ciocolată sau cinele romantice nu mai reprezintă de mult cadouri originale. Este nevoie de mai mult! De cadouri care să surprindă, ceva la care partenerul nu s-ar gândi niciodată, însă de care se va bucura. Cadourile nu trebuie să aibă preţuri extraordinar de mari, ci să fie semnificative.

Astfel, principalele cadouri pe care profesionistii le consideră potrivite pentru a surprinde îndrăgostiţii pasionaţi de tehnologie în anul 2021 sunt următoarele:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii

1. Un ceas smartwatch, un cadou high-tech şi la modă

Cadoul cu care nimeni nu va da greş vreodată, având în vedere multiplele funcţii pe care le îndeplineşte device-ul, este un ceas smartwatch, chiar dacă majoritatea au funcţii care se potrivesc persoanelor pasionate de sport, există şi ceasuri cu un aspect elegant. Principalele funcţii pe care le îndeplinesc device-urile sunt următoarele:

  • măsurarea ritmului cardiac;
  • apelare şi sms;
  • cameră foto;
  • cronometru;
  • monitorizarea tensiunii arteriale;
  • monitorizarea oxigenului din sânge;
  • modul sport: jogging, ciclism, înot, ping pong, sărit coardă, tenis, badminton;
  • pedometru;
  • afişarea notificărilor;
  • monitorizare calorii;
  • notificare sedentarism.

Toate acestea sunt afişate pe un ecran de aproximativ 1.3". Dispozitivul nu necesită un timp îndelungat pentru încărcare: sunt de ajuns 1-2 ore pentru a funcţiona în jur de 5-7 zile.

3DUTECH dă startul concursurilor naționale de 3D design & printing pentru elevi și profesori. Roboții, principala temă din acest an Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Pe piaţa există astfel de ceasuri în diferite stiluri: elegant, casual sau sport. În funcţie de stilul vestimentar adoptat de persoana iubită cel mai des, poate fi ales modelul de ceas pentru cadoul perfect.

2. Brăţara fitness este cadoul perfect pentru cuplurile care vor să se menţină în formă

Brăţările fitness au rolul de partener perfect în timpul sesiunilor de antrenament. Pot fi purtate indiferent de locaţie: la sala de sport sau în aer liber. Device-urile sunt discrete, însă au funcţii multiple de mare ajutor în timpul antrenamentelor.

Majoritatea pasionaţilor de sport spun că principala lor motivaţie este reprezentată de monitorizarea progresului. Cu ajutorul unei astfel de brăţări smart conectate la smartphone, utilizatorii primesc rapoarte zilnice sau săptămânale privind sănătatea organismului, efortul depus, caloriile arse sau calitatea somnului.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 16 idei superbe de machiaj festiv pentru Paște, petreceri și ocaziile speciale din viața ta

Mai mult, brăţara fitness este un dispozitiv foarte simplu de purtat: este mic şi uşor şi nu îngreunează antrenamentele sportive.

3. Căşti in-Ear pentru pasionaţii de muzică

Cablurile inestetice ale căştilor de la telefon au ajuns de domeniul trecutului. Astăzi, iubitorii de muzică au la dispoziţie căştile in-Ear wireless, pentru a asculta piesele lor favorite la cea mai înaltă calitate.

Căştile fără fir pot fi folosite chiar şi în timpul antrenamentelor sportive sau plimbărilor cu bicicleta. Se încarcă rapid: în doar 1,5 ore căştile sunt complet încărcate, gata de a fi folosite încontinuu timp de 18h.

Cu un design minimalist, căştile sunt cadoul perfect de Valentine’s Day. Indiferent de gusturi sau stilul vestimentar, căştile in-Ear vor mulţumi chiar şi cea mai pretenţioasă persoană.

Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Bentițele de păr statement – accesoriul suprem și stilat al acestei primăveri pentru un look ca de regină Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Sursă foto fr si main: De la Julia Sudnitskaya /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri