Conform studiului, cel puțin europenii și americanii vor călători cu 15% mai mult în 2021 față de 2019.

În ceea ce privește schimbările în bine ale veniturilor, 20% dintre participanții din SUA au o situație financiară mai bună decât înaintea pandemiei de coronavirus. Clasamentul arată aproximativ la fel și în cazul bugetelor de vacanță, germanii și americanii așteptându-se la aproximativ aceleași cheltuieli ca în anii precedenți.

„Chiar dacă restricțiile de călătorie din lumea întreagă limitează vacanțele celor mai mulți dintre noi, studiul nostru arată că oamenii nu s-au oprit niciodată din a visa la noi aventuri și explorări”, afirmă Emil Martinsek, Chief Marketing Officer la GetYourGuide. „Acum, când relaxarea restricțiilor ne ajută să reluăm planurile de vacanță, este clar că flexibilitatea de a schimba sau a anula rezervările pe care le facem este prioritară. De aceea, am revizuit politica de anulare a rezervărilor, oferind călătorilor de pretutindeni o grijă în minus atunci când își fac bagajele pentru concedii: anularea gratuită și reprogramarea experiențelor GetYourGuide cu până la 24 de ore înainte vor oferi călătorilor mai multă siguranță în timpul planificărilor.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală

Foto fr si main: By TravnikovStudio /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri