28 Iulie 2020 publicat în Lifestyle 1 share-uri

Parfumul este mai mult decât un accesoriu pentru orice femeie, iar alegerea acestuia este influențată, de cele mai multe ori, de preferințele personale sau de perioada zilei în care acesta este purtat.

Însă, uneori, ai nevoie de un parfum care să se potrivească stării tale de spirit. Fie că te simți romantică, sexy sau energică, aroma potrivită va vorbi pe limba ta și te va reprezenta în orice situație. Așadar, încearcă ceva nou și, data viitoare când vrei să te răsfeți cu un parfum, alege-l în funcție de stările care te caracterizează sau completează-ți colecția și fii pregătită pentru ce-ți rezervă fiecare zi. Iată cum alegi parfumurile și ce arome corespund fiecărei stări de spirit:

Dacă te simți pasională

Oamenii au simțul mirosului foarte bine dezvoltat și există o legătură puternică între acesta și emoții. Odată ce creierul primește informația, se creează o reacție psihologică intensă, așa că, atunci când alegi parfumul potrivit, lasă-te inspirată de ceea ce simți când îl miroși.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Cum să alegi componente pentru baia ta De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Aromele florale sunt perfecte pentru momentele în care te simți pasională, romantică și pentru acelea când vrei să atragi atenția unei persoane de care ești atrasă. Notele florale se potrivesc femeilor delicate și optimiste, iar dacă vrei să alegi ceva mai intens și inedit, optează pentru note de piele și tabac. Un astfel de parfum este alegerea perfectă pentru noapte, în vreme ce unul floral trebuie purtat înainte de apusul soarelui, la cafea sau la un picnic romantic.

Dacă te simți optimistă

În această perioadă, ai tot mai multă nevoie de o stare de spirit pozitivă, de optimism și de amintirea zilelor fără griji din copilărie. Pentru a reuși să amplifici această stare cu ajutorul unui parfum, optează pentru arome de Patchouli și Tonka. Patchouli este o rudă apropiată a mentei, cu subtilitate elegantă, iar boabele Tonka oferă un miros condimentat, o combinație între vanilie și scorțișoară. Un astfel de parfum îți poate schimba ziua și îi va oferi o notă de optimism, dar, se va potrivi totodată unei femei puternice, care vrea să impresioneze prin voință și ambiție.

Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Canapea fixă sau extensibilă: cum faci alegerea corectă? 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Dacă vrei să alegi un parfum jucăuș, potrivit pentru zilele călduroase de vară, asigură-te că acesta conține și note senzuale, mai puternice, pentru a-ți reprezenta vârsta și statutul social. În special, dacă ai un job care implică întâlniri față în față cu clienți importanți, trebuie să inspiri încredere și să știi să apreciezi subtilitatea unui parfum puternic.

Photo by cottonbro from Pexels

Dacă te simți nostalgică

Zilele ploioase și răcoroase există și în timpul verii, iar atunci apare ocazia perfectă să-ți permiți să fii retrasă, melancolică și să-ți rezolvi conflictele interioare. Este fascinant cât de mult poate influența outfitul felul în care te simți și cât de bine îl poate reprezenta, atunci când nu vrei să-ți ascunzi sentimentele. La fel se întâmplă și în cazul parfumului. Dacă ești nostalgică, apelează la parfumul cu note lemnoase, care îți aduce aminte de mirosul pădurii pe timp de ploaie și ceață. Mirosul lemnului ud, notele de chiparos, fum și vetiver sunt ingredientele perfecte pentru un parfum matur și ideal pentru o femeie misterioasă.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Dacă ești fericită

Îți stă bine fericită, dar, trebuie să-i lași pe toți cei din jur să simtă energia pozitivă de care debordezi. Alege un parfum floral, care amintește de malul mării în luna iunie, înainte de debutul caniculei. Aroma de mure galbene, mirosul de margarete și notele de citrice te vor acompania în această vară și vor aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor cu care te întâlnești. Fericirea este copilăroasă, așa că nu-ți fie teamă să alegi un astfel de parfum, chiar dacă ești o persoană elegantă și serioasă.

Oferă-ți câteva momente de relaxare și lasă-te dusă de val. Poți purta acest parfum când pleci în vacanță cu persoana de care te-ai îndrăgostit sau când îi vizitezi pe cei dragi. De asemenea, dacă pleci în concediu la mare și vrei să porți un parfum light, potrivit pentru vremea caldă și soarele puternic, asigură-te că nu-ți lipsește din colecție o apă de toaletă răcoritoare.

CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ? Locuri superbe de vizitat cu cei mici în Dublin, Irlanda, cunoscută ca Insula de Smarald Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Este important să ai de unde alege, atunci când folosești parfumul în funcție de starea de spirit. Te vei îndrăgosti rapid de câteva arome specifice, care vor deveni semnătura ta. După o vreme, cei din jur vor ști cum te simți imediat ce intri în încăpere și vor începe să te cunoască mai bine.

Foto fr si main: Photo by Anna Shvets from Pexels


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri