12 Mai 2020 publicat în Lifestyle 52 share-uri

Atât dogmele, cât și ideile preconcepute se manifestă pentru psihicul uman ca niște închisori conceptuale limitative. Ele oferă iluzia că suntem în control asupra vieții noastre.

Reformulări mentale recomandate:

„Ca să am viața pe care mi-o doresc, renunț la control și găsesc modalități de adaptare astfel încât să-mi mențin starea de bine și rezultatele dorite”.

„Fiecare om are dreptatea sa deoarece a avut experiențe de viață diferite și pot învăța și eu ceva din aceste perspective noi”.

„Nu tot ce am învățat de la cei din jur se potrivește cu nevoile mele, chiar dacă este funcțional. Deci, este bine să explorez și variante noi pentru a găsi ceea ce mi se potrivește mai bine!”

„Orice acțiune poate avea și altă însemnătate dacă am răbdare și atenție să înțeleg tot contextul”.

„Cum am trăit înainte fără persoana, ființa, obiectul, contextul …, pot trăi și de acum înainte, dacă-mi dau voie să-mi accesez resursele interioare, să mă adaptez și să cresc”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

* Laura-Maria Cojocaru, președinte și fondator al Institutului de Neuro-Programare Lingvistică Somato-Integrativă (INLPSI) și președinte și fondator al Asociației ”Generația Iubire” este Psihoterapeut şi Trainer în Programare Neuro-Lingvistică. A studiat natura minţii umane urmând 9 formări profesionale cu abordări diferite - psihoterapie integrativă, hipnoză clinică, relaxare și psihoterapie ericksoniană, psihoterapie de cuplu și familie, psihologie clinică, neuro-programare lingvistică, terapii florale Bach, consultant Panorama Socială, instructor internațional yoga.

Foto fr si main: By GrAl /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri