, 19 Martie 2020 publicat în Lifestyle 123 share-uri

În aceste momente turbulente, Robin Sharma ne încurajează să ne păstrăm Concentrarea și să nu ne oprim din evoluție.

Robin Sharma este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de minți, expert în leadership. El a lucrat cu mulți sportivi de talie mondială, cu oameni de afaceri, artișți, iar publicului larg îi este cunoscut datorită unor best-selleruri de dezvoltare personală. Cea mai cunoscută este "Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul", dar și alte cărți extre precum "Clubul 5 AM". Aceste cărți și programele lui ajută oameni din întreaga lume. În aceste momente turbulente, Robin Sharma ne încurajează să ne păstrăm Concentrarea și să nu ne oprim din evoluție.

1. AMINTEȘTE-ȚI TABLOUL ÎN ANSAMBLUL LUI

Această criză se va termina și vremurile bune vor reveni până la urmă. Fă tot ceea ce este de făcut pentru a trece în siguranță prin această furtună, dar nu uită să fii conectat cu stelele de deasupra ta. Chiar și cea mai întunecată noapte îți oferă frumuseți luminoase de admirat pe cerul său pe care să le apreciezi și să le onorezi.

Foto: By Roxana Bashyrova /Shutterstock

2. EROII SE FAC ÎN VREMURILE DIFICILE

Oricine poate să arate leadership, măiestrie și pozitivitate atunci când lucrurile merg bine. Acum e timpul să arăți de fapt lumii întregi cine ești cu adevărat și valorile care te reprezintă. Folosește haosul pentru a-ți dezvoltă focusul, creativitatea, curajul și umanitate.

3. EVITĂ INFORMAȚIILE TOXICE, PĂSTREAZĂ-ȚI FOCUSUL

Citește știrile selectiv, păstrează-ți focusul, evită oamenii toxici. Când îți păstrezi concentrarea reușești să supraviețuiești atunci când pereții se năruie. Fă absolut tot ce poți ca să rămâi creativ/ă în perioada această, rămâi productiv/a și inspirat/ă. Creează-ți propriul sanctuar care să te ajute să îți faci munca.

4. OFERĂ ÎN JURUL TĂU ȘI MAI MULTĂ MAGIE

Oamenii sunt speriați. Toată lumea este panicată. Acum este momentul să creezi și mai multă valoare în viața ta și să fii de folos oamenilor. Muncește acum la cunoștințele tale profesionale, chiar mai mult decât înainte. Ascultă audiobookuri, podcasturi, resurse de dezvoltare personală ca să evoluezi.

Citește continuarea pe pagina următoare >>> 


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri