27 Februarie 2020 publicat în Lifestyle 8 share-uri

Animale sălbatice în habitatul natural: Top 5 locații pentru vacanțe greu de uitat
  1. Parcul Național Serengeti - Tanzania

Foto: By soft_light /Shutterstock

Probabil cel mai cunoscut loc în care pot fi văzute grupuri mari de animale în habitatul lor natural: aproximativ 2 milioane de antilope, girafe și zebre obișnuiesc să migreze în diferite perioade ale anului. Făcând parte din patrimoniul mondial UNESCO, acest parc găzduiește (printre altele) și cele cinci animale rare (”the big five”), lei, elefanți, rinoceri, bivoli sau leoparzi, fiind unul dintre puținele locuri din lume în care se pot găsi aceste specii împreună.

  1. Parcul Național Volcanoes - Rwanda

Foto: By siyasanga mbambani /Shutterstock

Munții din acest parc național găzduiesc cele aproximativ 340 de gorile de munte din totalul estimat de 800 de exemplare la nivel mondial. Turiștii care doresc să viziteze familiile de gorile de munte o pot face doar însoțiți de un ghid autorizat și au nevoie de un permis de vizitare. Se eliberează 8 astfel de permise pentru fiecare zi iar interacțiunea cu gorilele este limitată la o oră, pentru a proteja viața acestei specii pe cale de dispariție. Tot aici pot fi observate și maimuțe aurii (golden monkeys), elefanți de pădure, bivoli și alte peste 300 de specii de păsări și mamifere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Foto fr si main: By Suntichai Boottasen /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri