3 Ianuarie 2020 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Alege să-ți eliberezi mintea de trecut și devino autorul vieții tale. Dă-ți voie să editezi povestea vieții tale și să scrii noi capitole pentru tine

Mai sunt câteva zile până când vom spune bun venit noului an 2020, care reprezintă de asemenea și începutul unui nou deceniu. Este momentul când fiecare dintre noi iși setează noi intenții pentru noul an, dorind să manifeste în viața lui iubire, bucurie, sănătate, fericire. Fie că îți dorești un job mai bun, o relație de iubire, să ai mai multă încredere în tine sau să renunți la obiceiuri dăunătoare, fiecare dintre noi își dorește să creeze ceva nou și diferit în viața lui care să-l ajute să evolueze.

S-ar putea ca unii dintre voi să spună că au mai încercat și în alți ani să seteze noi intenții în viața lor, însă nu numai că nu au reușit să manifeste ceea ce-și doreau, au manifestat chiar situații neplăcute. Motivul pentru care se îmtâmplă asta este că alegi să-ți creezi viitorul din trecutul tău. Practic copiezi experiențe din trecut pe care le proiectezi în viitorul tău și de cele mai multe ori nici nu ești conștient că faci asta. Viața ta este rezultatul a trei elemente:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Principiile de bază ale mașinii CNC 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor
  • convingerile din mintea ta,
  • emoțiile și sentimentele tale  
  • acțiunile tale.

Atunci când ai sentimentul că mintea ta se află în conflict cu dorințele inimii tale, când simți că trăiești viața ta după regulile altora, înseamnă că ceea ce ai crezut că e adevărat pentru tine e de fapt adevărul altora. Înseamnă că povestea vieții tale a fost scrisă de părinții, bunicii, profesorii tăi. Înseamnă că până acum nu ți-ai dat voie să devii autorul propriei tale vieții și să trăiești propriul tău adevăr.

Mintea ta are un sistem de operare foarte performant, însă programele de viață care sunt instalate aici fie sunt  versiuni foarte învechite (din copilărie), fie sunt versiuni virusate. Vestea bună e că poți să identifici aceste programe care formează sistemul tău de credințe și valori și să instalezi noi programe, noi convingeri, noi valori care te ajută să trăiești viața visurilor tale.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Setează chiar acum intenția ca în noul an să-ți reprogramezi, recodezi mintea pentru succes și alege să preiei controlul asupra vieții tale. Alege să-ți eliberezi mintea de trecut și devino autorul vieții tale. Dă-ți voie să editezi povestea vieții tale și să scrii noi capitole pentru tine. Dă-ți voie să-ți exprimi și să trăiești propriul tău adevăr. Dă-ți voie să-ți transformi viața în 2020 și să devi maestrul vieții tale.

Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto fr si main: By sun ok /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri