12 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 141 share-uri

Am daruit tot ce aveam, m-am daruit... si am pierdut. Am pierdut atatea: timp, sentimente, bucati de suflet si la final pe mine. Dar...

de Diana Stroe

Si bate iar la usa mea. Ma prefac ca n-o aud. Insista. Insist si eu ca n-o aud. Face zgomot. Imi acopar urechile, inchid strans ochii. Nu vreau s-o ascult, nu vreau s-o vad. M-a imbatat de atatea ori cu parfumu-i inselator, m-a vrajit cu vorbele-i mestesugite si totdeauna i-am cazut in plasa. Am daruit tot ce aveam, m-am daruit si... am pierdut. Am pierdut atatea: timp, sentimente, bucati de suflet si la final pe mine.

- Pleaca, tu, iubire! Nu te mai vreau! Abia am adunat bucatile din mine si le-am lipit la loc cu atata truda si am turnat in nestiinta indiferenta peste rani, sa nu mai doara; si-atata zambet fals am pus pe cicatrici... Si-acum vii iar sa ma darami? Pleaca, nu mai vreau sa te primesc!

Foto: By Stockshakir /Shutterstock

Dar ea pandeste dupa usa. Doi ochi negri de-o frumusete ireala si un suras fermecator sunt gata sa-ti vorbeasca. Si... ii asculti.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Cum sa te impotrivesti unei priviri atat de blande si unui zambet atat de sincer? Si atunci iubirea glasuieste iar:

- De ce nu-ti lasi iarna grea in palma mea, s-o pot topi cu un sarut? De ce iti tii gandurile si visurile si temerile ferecate intr-un colt din tine? De ce nu-i dai voie sufletului sa se odihneasca in bratele mele?

Da valoare timpului, timpului atat de pretios! Fericirea te asteapta! Tine-te strans de firul ispititoarei nebunii ce te-mpresoara si hai din nou in aventura ce poarta numele de viata! Eu sunt aici, cu tine; n-o sa fug; ma voi lipi bine de tine si vom merge impreuna pana la capatul timpului!

- Dragoste ademenitoare!

Cum te suceste, te-nvarteste, cum ti se strecoara pe sub piele, cum patrunde incetisor, adanc in vene si cum se cuibareste-n bietul suflet, stapanindu-l!

Si... ai primit-o. Nu i-ai putut rezista. Cum sa rezisti atator valuri de cuvinte minunate, care te mangaie din cap pana-n picioare, mai tare decat ar face-o o suta de atingeri, cum sa nu fii miscata de atatea gesturi de iubire si cum sa nu te imaginezi pentru o viata in bratele persoanei care savarseste toate astea?

Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Cum sa nu te indragostesti de ea? De persoana aia langa care timpul parca zboara si conversatiile decurg atat de natural, langa care nu trebuie sa porti o masca, ci sa fii exact asa cum esti, pe care simti c-o stii de-o vesnicie, vesnicia fiind in realitate compusa doar din cateva zile?

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri