10 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Transformarea Rapidă te ajută mai întâi să înțelegi care este cauza situațiilor dificile din viața ta și cum te poți elibera de ele folosind, printre altele, o metodă numită Rol, Funcție și Scop.

Vei Investiga cauza primară a situației dificile cu care te confrunți. Simptomele nu reprezintă cauza primară, ci doar o dovadă că rulezi programe limitative, care, în cele mai multe cazuri,  nici măcar nu sunt ale tale.

Vei Întrerupe programul limitativ prin diverse tehnici de vindecare. 

Vei Instala un program nou care conține mesaje puternice și în concordanță cu ceea ce dorești să obții în viață.

Transformarea Rapidă își propune să ofere schimbări permanente în una până la trei sesiuni. Folosește mai multe tehnici de vindecare, printre care  se numără, Rol, Funcție, Scop, care te ajută să recunoști și să înțelegi importanța pe care o acorzi problemelor și cum te poți elibera de ele.  

Transformarea Rapidă utilizează terapia de comandă celulară care este o tehnică puternică pentru vindecarea organismului, spre deosebire de condiționarea pozitivă. Upgrading the child este o altă metodă rapidă și incredibil de eficientă pentru a depăși permanent traumele din copilărie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Este transfomarea rapidă pentru mine?

Dacă te gândești că viața ta este suficient de valoroasă ca să merite să investești în ea, atunci transformarea rapidă  te poate ajuta să depășești barierele care stau în calea împlinirii și fericirii tale.

Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Foto fr si main: By metamorworks /Shutterstock

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri