10 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 20 share-uri

Transformarea Rapidă te ajută mai întâi să înțelegi care este cauza situațiilor dificile din viața ta și cum te poți elibera de ele folosind, printre altele, o metodă numită Rol, Funcție și Scop.

Ce este terapia transformațională rapidă?

Când vine vorba de dezvoltare personală și terapie, există o mulțime de metodologii disponibile. Cu ce se ocupă fiecare terapie în parte poate crea confuzie pentru multe persoane, alegerea terapeutului potrivit este o decizie foarte importantă și personală.

Transformarea rapidă (TR) este o combinație de metodologii care includ hipnoterapie, terapia cognitiv comportamentală, psihoterapie, vindecare și programare neurolingvistică (PN). Cu toate acestea, ar fi incorect să spunem că Transformarea Rapidă este pur și simplu o însumare a acestor părți, deoarece se bazează pe ideea neconvențională că nu ai nevoie de o viață pentru a învăța, schimba și stăpâni procesele minții.

Am convingerea că nu poți repara ceea ce nu înțelegi, iar Transformarea Rapidă te ajută mai întăi să înțelegi care este cauza situațiilor dificile  din viața ta și cum te poți elibera de ele folosind, printre altele,  o metodă numită Rol, Funcție și Scop. De asemenea, are un element intens de vindecare, care se numește terapia de comandă celulară care activează capacitatea corpului de a se vindeca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Diferența dintre Transformarea Rapidă și Programarea neurolingvistică

Este adevărat că ambele terapii te pot învăța cum să dialogezi mai bine cu mintea ta și să înțelegi diferența dintre subconștient și mintea conștientă. Valoarea pe care o adduce în plus Transformarea Rapidă, pe lângă faptul că te învață cum să comunici cu mintea subconștientă, este faptul că te ajută să o accesezi direct și să remediezi orice blocaje care există acolo. Transformarea Rapidă folosește o tehnică de regresie, care te ajută să afli lucruri despre tine pe care nu ar fi posibil să le afli dacă ai încerca să folosești afirmații și limbaj modificat.

La ce ar trebui să mă aștept de la o sesiune?

În cadrul unei sesiune vei descoperi semnificația și interpretarea evenimentelor din trecutul tău care te-au afectat într-un mod negativ. Nu evenimentele în sine te-au afectat, ci interpretarea, semnificația pe care ai atașat-o acelor întâmplări, iar Transformarea Rapidă te ajută să schimbi aceea semnificație. Practic, Transfomarea Rapidă este despre cei trei III

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Ce măsuri vor lua ministerele pentru a economisi 10 miliarde de euro de la bugetul statului: salariile și angajările la stat, înghețate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri