11 Decembrie 2019 publicat în Lifestyle 89028 share-uri

Pisicile îi aleg numai pe aceia care sunt demni de ele!

Există diferențe majore între felul cum un cățel îți alege stăpânul și cum face același lucru o pisică. Un cățel se va adapta fericit la orice stăpân, dar o pisică îi alege numai pe aceia care sunt demni de ea.

Am trăit cu mulți maeștri spirituali. Toți erau pisici. - Eckhart Tolle

Doar pisicuțele fac acest lucru în lumea animală. Opinia unei pisici în legătură cu tine contează. Sau mai exact, genul de vibrații pe care le simte în legătură cu tine sunt un factor pe care îl ia în considerare.

Nu sunt rare întâmplările când o pisică se infiltrează în casa cuiva și ajungi să o adopți aproape involuntar. Se agață de tine, îți cere mâncărică și mângâieri. Pisicile caută oameni spirituali.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul

Istoria arată că dintotdeauna, pisicile au fost conectate la viața umană, dar de pe o poziție de egalitate. Ele sunt ființe spirituale și generează energie puternică. Nu e de mirare că ele sunt venerate de mii de ani, în atâtea culturi și atâtea tradiții.

În vechi timpuri pisicile erau venerate ca zeități. Ele nu au uitaat niciodată acest lucru. - Terry Pratchett

Gostica.com scrie că aura unei pisici este aproape la fel de mare ca a unui om. Sunt ființe foarte intuitive, au puteri spirituale și au fost mereu asociate ritualurilor.

Modul în care o pisică își alege stăpânul seamănă cu modul prin care oamenii își apropie prieteni. Pisicile gravitează către oameni care au o vibrație similară cu a lor. Așa cum și noi oamenii procedăm, ne ducem către acei oameni care ni se aseamănă.

7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake!

Foto: Alena Ozerova/ Shutterstock

Pisicile sunt GHIZI SPIRITUALI

Doar fiindcă pisicile sunt animale care nu pot vorbi, să nu crezi că ele nu pot fi un guru în viața ta. Se întâmplă adesea ca mulți oameni care au încercat diverse terapii, să ajungă să se echilibreze mai degrabă datorită conexiunii cu felinele lor.

Prezența unei pisici în viața promite nu doar companie, ci și ghidare la nivel spiritual. Din totdeauna pisicile au fost privite ca experte în domeniul spiritualității și purtătoare unei înțelepciuni vaste.

Acest lucru poate fi explicat prin faptul că au capacitatea de a-ți menține un nivel de vibrație înalt în majoritatea timpului.

Pisicile te aleg ca să le porți noroc

O pisică te alege și pentru că le aduci noroc și își găsesc bună-starea alături de tine. Se spune că dacă refuzi o pisică sau dacă aceasta pleacă de la tine, în plan financiar lucrurile nu vor mai sta la fel de bine.

Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize! Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Cum să alegi componente pentru baia ta

Pisicile se pricep mai bine la a evita pericole decât noi, pentru simplul motiv că sunt mult mai conectate la nivel spiritual.

Nu poți privi o pisică care doarme și să te simți tensionat - Jane Pauley

PISICI ȘI VIAȚA ZEN:

Iată câteva lucruri pe care le-am învățat eu de la motanul meu, Muz:

- Auto-respect. Motanul meu nu lasă pe nimeni să îi pună mânaa pe blăniță atunci când nu vrea, cere ceea ce își dorește și își alege cel mai bun loc de tolănit;

- ODIHNA e odihnă. Muz este foarte fericit atuci când doarme și asta a fost o adevărată lecție. Își ascultă ritmul organismului, ca orice animăluț, însă noi oamenii am uitat să facem asta și e timpul să ne reamintim.

- A FI în prezent. Orice ai face, fii acolo cu totul. L-am observat pe motan fiind prezent și aceasta a fost o adevărată lecție.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023

Si... mai ales, bucurăte de absolut orice frumusețe pe care viața o are de oferit: ...să dormi fericit după-amiezele, să te lăfăi în așternuturi proaspăt spălate, să te joci și să zâmbești la razele de soare; să te joci cu amicii tăi (umani), să ai grijă de tine printr-un ritual zilnic. Muz își spală blănița mereu. Să meditezi în solitudine... Să te bucuri pur și simplu de momentul prezent și să nu îl lași să îți scape.

Lasă-ți pisica să fie Maestrul tău spiritual!

#lessonsfromMuz 🐱🐱🐱 ☀️💕 If you want to learn something from Prince Muz, that is: self-respect, enjoy your rest time to the fullest and live in the present moment. The word that seems to difine him is "Unapologetically": take absolutely every bit of wonderfulness that life has to offer! ...sleeping in the afternoons, fresh bed covers that smell so good, playing with and smiling at ray lights, in the morning; playing with bugs in the evenings, escaping from time to time to the neighbor's terrace, playing with the human friends and inventig new strategies of atack, pampering yourself and cleaning the fur with dedication (Spa Day - everyday), receiving favourite meal, MEDITATING in solitude... So on. :) This is the reach life of a cat who is enjoying every moment of it. Of course, Muz is just a cat, he doesen't need to have a job, to pay the bills and other human responsibilities, but I still wonder, how many simple moments like he is having and enjoying as something so precious, us humans are losing just because we forgot how to enjoy ourselves, because we let our worries capturing absolutely every second of our reality... I know, it's hard sometimes, lifeputs too much pressure, but stil.. We let that happen. Our moments are not ours anymore. Indeed, a proof that we forgot what it means to love ourselves. It's afternoon now. Muz is taking his nap. Do not forget: unupologetically. 🐱💕🙌 #PrincipeMuz #MuzofSardegna . . . . . . #catkind #catsofinstagram #gingercats #presentmoment #mindfulness #cats_of_instagram #zencat #zen #afternoonnap #happycat #gingercatsofig #gingercatclub #catlovers #catlove

Școala Încrederii începe o Revoluție în Educație și încurajează românii să spună STOP bullyingului și violenței în școli Prietenii imaginari la copii – motiv de ingrijorare sau nu? Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România

O postare distribuită de Tocco di Jully (@tocco_di_jully) pe

Foto homepage: Kseniia Perminova/ Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri