29 Noiembrie 2019 publicat în Lifestyle 56 share-uri

Asistăm la o pandemie a depresiei. Potrivit OMS, depresia a devenit principala cauză de îmbolnăvire şi dizabilitate la nivel mondial.

A treia cauză a depresiei o reprezintă faptul că nu-ți urmezi chemarea inimii, nu faci ceea ce te face fericit. Găseste o cale să faci ceea ce te pasionează. Dacă ai dorit întotdeauna să lucrezi cu animale, dar nu ai putut sa urmezi facultatea de medicină veterinară, poți să ai grijă de animalele altora. Dacă ai vrut să devi actor și nu ai urmat actoria, poți să te înscri într-o clasa de teatru. Fă ceea iți place, indiferent dacă se cheamă gătit, grădinărit, lucru cu animale sau cu copii. Amintește-ți că lucrurile simple sunt cele care ne oferă cea mai mare plăcere. Găsește modalități de a face ceea ce iubești și iubește ceea ce faci.

Când clienții mei mă întreabă ce să facă când se trezesc dimineața deprimați și anxioși le spun să-și amintească că viața lor nu este despre ei. Viața lor este despre diferența pe care o fac în viața altor oameni. Când realizezi că viața ta este în serviciul altora și te întrebi cum poți contribui la evoluția umanitații, nu te vei mai trezi niciodata simțindu-te trist sau depresiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Un articol de Nicoleta Drăghici

* Nicoleta Drăghici este Terapeut Certificat Transformare Rapidă. Această metodă combină principiile hipnoterapiei, psihoterapiei, programării neuro-lingvistice (NLP) și ale terapiei cognitiv-comportamentale (CBT). Este o terapie dinamică, capabilă să descopere cauza primară a situațiilor dificile din viața noastră. Terapia Transformațională Rapidă determină schimbări la nivel emoțional, psihologic și fizic, accesând programele aflate în subconștient.

Foto fr si main: By Stock-Asso /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri