12 Noiembrie 2019 publicat în Lifestyle 268 share-uri

Ecuatia unui cuplu sudat este simpla. Cand se intalnesc doua persoane, se intalnesc de fapt doua sisteme de valori, formate si calite de propriile traume.

Este greu sa ne dam seama care sunt trasaturile negative ale unei persoane?

Uneori poate fi dificil, pentru ca fiecare persoana s-a invatat sa joace un rol in societate. Unii isi joaca rolul mai bine, altii mai putin. Insa daca se ajunge la starea de echilibru de care vorbeam mai sus, putem avea mai multa rabdare si persuasiune in a descoperi care sunt trasaturile negative ale celui din fata noastra. Si chiar daca acesta, in prima instanta, nu le va recunoaste, il putem ajuta sa isi depaseasca traumele, pentru a se redescoperi si el mai bun si mai echilibrat.

In fond, o relatie de cuplu reprezinta un puzzle in care fiecare punem cate o piesa din propria personalitate pentru a realiza desenul de final. Acesta poate fi cu atat mai frumos, cu cat scoatem din noi piesele de valoare, cele care ne arata cat de buni si frumosi putem fi in dauna pieselor mai urate. Asa putem, ajutandu-l pe celalalt sa ne ajutam pe noi, pentru a avea relatia pe care am visat-o.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

* Un articol oferit de Constantin Cornea, psihoterapeut la Clinica Psievolution.

Mai multe articole de același autor: https://psihologconstantincornea.ro

Foto fr si main: By vectorfusionart /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri