24 Octombrie 2019 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Dacă participi la acest eveniment din viața prietenilor tăi, este recomandat să pregătești și un cadou cu valoare sentimentală sau unul practic pentru tânăra familie.

Botezul este un prilej de revedere și sărbătorirea noului membru al familiei alături de toți cei dragi. Dacă participi la acest eveniment din viața prietenilor tăi, este recomandat să pregătești și un cadou cu valoare sentimentală sau unul practic pentru tânăra familie. Iată câteva idei:

Bijuterii

Dacă vrei să faci un cadou mic, dar însemnat, bijuteriile precum bratarile pentru bebelusi cu nume sau diferite modele de medalioane vor fi accesorii prețioase. Dacă vrei să-i incluzi și pe părinți și să faci un cadou care semnifică o legătură specială între toți membrii familiei, optează pentru bratari personalizate cu nume sau portrete. Dacă faci parte din cercul apropiat de prieteni ai părinților, vei ști cu siguranță dacă vor aprecia un astfel de cadou și ce clipe merită imortalizate în astfel de accesorii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr

Electrocasnice

Aceste cadouri se adresează, evident, părinților, dar este recomandat să se urmărească și utilitatea lor pentru bebeluș. Aparatele de preparare a mâncării sau încălzitoarele pentru biberoane sunt câteva idei practice care vor fi de folos oricărei familii. De asemenea, achiziționarea electrocasnicelor se mai practică și pentru cadourile nașilor. În acest caz, poți alege blenderele ori alte aparate de procesare sau cafetiere și espressoare.

Produse de îngrijire

Pentru a da o mână de ajutor proaspeților părinți, informează-te despre cele mai potrivite produse pentru îngrijirea pielii bebelușilor și oferă-le un pachet cu cea mai bună selecție. Caută acele produse mai scumpe, de calitate, pe care poate părinții nu și le permit încă sau pe care și le doreau. Cremele pentru pielea sensibilă a bebelușului, săpunuri și geluri, dar și șampoane pot face parte din această categorie. Pentru a ști sigur că ai ales produsele corecte, cere sfatul medicului tău dermatolog sau medicului de familie.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Accesorii pentru alăptat

În funcție de vârsta la care se face botezul, poți face cadouri care să o aibă în prim-plan pe mamă. Dacă aceasta încă alăptează, îi poți oferi cadou seturi cu pompe pentru colectarea și depozitarea laptelui, împreună cu accesorii, precum protecții de mameloane și tampoane care păstrează zona sânilor uscată și protejată.

Cărucioare și alte obiecte utile

Printre cele mai apreciate și oferite daruri de botez se numără și cărucioarele, pătuțurile, premergătoarele sau scaunele pentru masă. Dacă cel mic are deja astfel de accesorii, poți alege modele inedite cu diferite funcționalități în plus față de cele deja existente. Un scaun cât mai sigur și confortabil pentru mașină îți va asigura un loc special în topul celor mai reușite cadouri. Pentru a-i include și pe părinți, alege un fotoliu sau scaun potrivit pentru alăptare sau pentru momentele în care părinții vor să petreacă timp cu bebelușul în brațe.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Jucării

Nu poți greși cu jucăriile cadou! Partea bună este că poți cumpăra atât jucării potrivite pentru vârsta actuală a copilului, cât și jocuri pentru când se va putea bucura de ele. Poți alege jucării de pluș cu care bebelușul să se poată juca în siguranță, dar și lego, puzzle-uri sau board games care îl vor aștepta răbdătoare până când va fi destul de mare să le înțeleagă. Astfel de cadouri îți vor oferi un loc special în viața copilului chiar și după ani de zile.

Alege cele mai bune variante în funcție de buget și nevoile pe care le au părinții celui mic, dar nu uita să îți concentrezi atenția pe adevăratul sărbătorit.

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri