14 Octombrie 2019 publicat în Lifestyle 178 share-uri

De data aceasta, n-o sa te mai las sa pleci. O sa te fauresc din nou, o sa-ti pun mai mult zambet, o sa-ti pun mai multa culoare, o sa te imbrac in dragoste si o sa-ti dau din plin determinare. Pentru ca pot, pentru ca vreau!

Gandirea negativa face imposibila realizarea visurilor.

Si ganditi-va la un alt aspect: un vis implinit, cu siguranta, nu are efecte numai asupra persoanei care lupta pentru a-l implini- exista cel putin o alta persoana, daca nu mai multe, care vor fi influentate de realizarea lui. Sa luam un exemplu banal: sa zicem ca toata viata ti-ai dorit sa canti la pian,dar nu ai avut curaj s-o faci. Ai considerat ca nu esti destul de talentata, ca o sa atragi numai critici si ai decis sa abandonezi visul. Dar daca lucrurile nu ar fi stat asa cum ti le-ai imaginat tu, ci exact invers si ai fi ajuns o mare pianista? Cati oameni n-ar fi fost influentati de visul tau implinit? Pe cati nu i-ai fi bucurat cu atingerea suava ori grava a clapelor, pe cati nu i-ai fi purtat, pentru cateva minute sau cateva ceasuri, intr-o lume de basm, departe de grijile si problemele cotidiene?

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Leagăn pentru toată copilăria

Sau daca visul tau era acela de a deveni doctorita? Cati oameni nu ar fi trait datorita tie?

Sau poate psiholog? Cate suflete nu ai fi salvat, cati oameni nu s-ar fi intors la o viata normala, in cati nu s-ar fi nascut din nou speranta si bucuria de a trai? Si toate astea datorita tie!

Ai calitati! Toti avem. Nu trebuie decat sa ni le punem in valoare. Ne nastem cu un scop, dar si cu resursele necesare pentru a-l implini. Totul tine de dorinta si vointa noastra!

- Iarta-ma, visule, iertati-ma, dragi visuri, ca nu v-am transformat in realitate pana acum! O sa prindeti viata!

* Un articol de Diana Stroe

Foto fr si main: By Mehendra_art /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri