11 Octombrie 2019 publicat în Lifestyle 48 share-uri

Mintea umană poate fi considerată cu ușurință unul dintre cele mai mari mistere ale lumii.

Cum ne răspunde Subconștientul la mesaje?

Temerile noastre adesea tind să devină realitate, mai ales atunci când suntem foarte emoționați în privința lor. Acesta este motivul pentru care vorbirea negativă cu sinele poate produce astfel de efecte dăunătoare.

“Există o poveste din popor despre îngerul păzitor care este cu noi în permanență. Când ne spunem „viața este îngrozitoare”, acesta ne va ajuta să luăm decizii pentru o viață fără prea multe împliniri. Când spunem „jobul nostru este plictisitor”, ne vom menține mereu lipsit de chef și motivație – ne va oferi un job plictisitor. Și când spunem „nu-mi place cum arăt”, ne va ajuta să vedem mereu în oglindă un corp urât. Și va continua să ne împlinim toate aceste dorințe, pentru că suntem încărcați de credințe și emoții puternice (tristețe, dezamăgire, regret, autoamăgire). Îngerul nostru păzitor este Subconștientul”, conchide Eugen Popa.

* Eugen Popa este trainer şi preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză. De-a lungul carierei s-a specializat atât în metode de terapie și dezvoltare personală Occidentale (Hipnoză, NLP, Mindset, Habits, Psihologie Pozitivă), cât și Orientale (Meditație, Yoga, Spiritualitate).

Foto fr si main: By Lia Koltyrina /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri