Lista prezentată îi va inspira pe români să călătorească fără grijile financiare aferente.

Comunicat de presă

Echipa motorului gratuit de căutare pentru călătorii momondo.ro a analizat evoluția prețurilor și a căutărilor de cazare în locațiile din România pentru lunile septembrie - noiembrie 2019. Raportul oferă sugestii pentru cei care încă mai au zile de concediu disponibile sau pur și simplu vor să facă o escapadă de weekend.

Toamna obișnuiește să vină cu proiecte noi sau modificări în joburile românilor, dar nostalgia își face simțită prezența și cere dreptul la câteva zile de plimbări în afara orașelor pentru a admira culorile specifice anotimpului. Dar pentru că cei mai mulți români au cheltuit deja economiile în timpul vacanței de vară, lista prezentată îi va inspira să călătorească fără grijile financiare aferente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum își pot da seama părinții dacă este pregătit copilul să meargă la școală. Analiză realizată de psihologi Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Stomatologia digitală - care sunt avantajele folosirii soft-urilor moderne?

Destinații montane de toamnă

Frunzele copacilor în timpul toamnei fac toate fotografiile mai frumoase, prin urmare exploratorii caută locurile lipsite de clădiri înalte cu geamuri mari de sticlă. Traseele montane sau plimbările pe aleile răcoroase contribuie la relaxarea celor care obișnuiesc să își petreacă zilele la birou, de aceea locurile în care acestea sunt posibile atrag turiștii în fiecare an.

Bușteni, Sovata și Sighișoara sunt localitățile cu cele mai ieftine opțiuni de cazare din România, având valori medii pentru o noapte într-un hotel de 3 stele în timpul lunilor de toamnă de 27€, 29€ respectiv 34€.

Destinații la Marea Neagră

Chiar dacă apa mării îi atrage doar pe curajoși acum, frumusețea unui răsărit nu poate fi pusă la îndoială și nici plimbările pe mal nu sunt tocmai de evitat. În plus, lipsa aglomerației face litoralul să pară cu totul diferit de locul văzut cu doar câteva luni în urmă, atracțiile sezoniere nemaifiind nici ele la îndemână.

Împreună în arte și simțiri Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Locațiile cu opțiuni ieftine de cazare în timpul lunilor de toamnă sunt Eforie Nord, Neptun și Constanța, iar valorile medii ale tarifelor pentru o noapte într-un hotel de 3 stele pentru lunile septembrie - noiembrie sunt 30€, 32€, respectiv 36€.

City Break în România

Una dintre noile tendințe ale călătorilor din țara noastră este redescoperirea orașelor istorice și vizitarea obiectivelor turistice locale, degustarea preparatelor specifice zonei și interacțiunea cu localnicii. Evenimentele culturale sau sportive aduc numeroși vizitatori, iar sezonul de toamnă este bogat în astfel de atracții.

Pe lângă orașele amintite mai sus, cele mai mici prețuri medii pentru cazare se regăsesc în Timișoara, Sibiu sau Iași, având valorile pentru o noapte în hoteluri de 3 stele de 37€, 38€, respectiv 39€.

7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Cele mai căutate destinații de toamnă din România

În continuare orașele mari (Cluj-Napoca și București) sunt în topul căutărilor, cel mai probabil fiind ajutate și de prezența aeroporturilor internaționale, alături de Băile Tușnad, cea mai scumpă locație din România privind cazarea în lunile de toamnă în hoteluri de 3 stele: aici media unei nopți de cazare este de 60€. Clasamentul este completat de Băile Felix, unde media este de 42€ și Iași.

Foto fr si main: By Hurghea Constantin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri