Testul celor 3 CRISTALE VINDECĂTOARE: Piatra pe care o alegi indică ce fel de vindecare energetică ai nevoie

19 Septembrie 2019 publicat în Lifestyle 978 share-uri

Din punct de vedere spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale. Ce cristal alegi?

TEST - PIETRE VINDECĂTOARE

3. Lepidolit - Energia vindecătoare a păcii interioare și a vindecări traumelor

Lepidolitul este un cristal folosit în stări de anxietate și stres.

Dacă te-ai simțit atras/ă de această piatră, acest lucru poate fi un semn că ai nevoie de mai mult timp ca să te relaxezi și de asemenea, să adresezi acele aspecte ale vieții tale care îți provoacă disconfort, stres și nemulțumire.

Lepidolitul este un cristal care îți arată și te ajută să inviți pacea în viața ta! Gândește-te așadar la moduri prin care poți crea mai multă pace în viața ta. A petrece timp în natură este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care îți poți recâștiga echilibrul interior și pacea.

Foto: KrimKate/ Shutterstock

Alege piatra de lepidolit ca un asistent credincios în acest demers al reconectării cu liniștea și siguranța de care ai așa mare nevoie în viața ta. De asemenea, în acest moment ai nevoie să te conectezi mai mult cu prietenii, să cauți confort printre oameni dragi. De asemenea și discuțiile cu un terapeut/psiholog sunt de ajutor. Dacă ai ales această piatră, te afli pe un drum al vindecării de dureri și traume trecute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari

Energia acestui cristal potențează Chakra Inimii și te ajută în demersul de găsi absolut orice soluție pentru a ameliora stare de dezamăgire și teamă pe care ai putea-o resimți în acest moment în viața ta.

Idee de articol via foreverconscious.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri