Din punct de vedere spiritual, cristalele sunt forme de energie potente care ne pot ajuta în diverse etape ale evoluției personale. Ce cristal alegi?

TEST - PIETRE VINDECĂTOARE

3. Lepidolit - Energia vindecătoare a păcii interioare și a vindecări traumelor

Lepidolitul este un cristal folosit în stări de anxietate și stres.

Dacă te-ai simțit atras/ă de această piatră, acest lucru poate fi un semn că ai nevoie de mai mult timp ca să te relaxezi și de asemenea, să adresezi acele aspecte ale vieții tale care îți provoacă disconfort, stres și nemulțumire.

Lepidolitul este un cristal care îți arată și te ajută să inviți pacea în viața ta! Gândește-te așadar la moduri prin care poți crea mai multă pace în viața ta. A petrece timp în natură este unul dintre cele mai frumoase moduri prin care îți poți recâștiga echilibrul interior și pacea.

lepidolit, cristal vindecator

Foto: KrimKate/ Shutterstock

Alege piatra de lepidolit ca un asistent credincios în acest demers al reconectării cu liniștea și siguranța de care ai așa mare nevoie în viața ta. De asemenea, în acest moment ai nevoie să te conectezi mai mult cu prietenii, să cauți confort printre oameni dragi. De asemenea și discuțiile cu un terapeut/psiholog sunt de ajutor. Dacă ai ales această piatră, te afli pe un drum al vindecării de dureri și traume trecute.

Energia acestui cristal potențează Chakra Inimii și te ajută în demersul de găsi absolut orice soluție pentru a ameliora stare de dezamăgire și teamă pe care ai putea-o resimți în acest moment în viața ta.

 

Idee de articol via foreverconscious.com


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Testul celor 3 CRISTALE VINDECĂTOARE: Piatra pe care o alegi indică ce fel de vindecare energetică ai nevoie.