Ce mesaj îți transmite inima ta?

Apusul și actul de a ne conecta la magia sa sunt precum o meditație. Această meditație ne pune mereu în contact cu sinele nostru profund, cu inima noastră.

Alege apusul care te atrage cel mai tare și află care este mesajul ascuns al inimii tale.

TESTUL APUSULUI - ALEGE IMAGINEA FAVORITĂ

După ce afli care este mesajul inimii tale, permiteți câteva minute de meditație și integrare a sensului acestor cuvinte: Cum rezonează acest mesaj cu tine? Ce fel de conștientizări îți aduce?

testul apuslui, mesajul inimii

Fotografii: Iulia S.

Testul APUSULUI: IMAGINEA NO 1

Mesajul inimii tale: Viața ta este marea operă de artă; ai încredere că nu există limitări cu privire la ceea ce ești și poți realiza.

Dacă ai ales imaginea nr. 1, inima ta are nevoie să se reconecteze la cele mai alese idealuri ale sale.

testul apuslui, mesajul inimii

Ai nevoie să crezi din nou în noi posibilități, să te deschizi mai tare, să experimentezi viața precum în primii ani ai tinereții, cu mai mult curaj. Dacă ai ales această imagine, ești o persoană care simte nevoia să evadeze din limitele rutinei, ai prins aripi și îți dorești să îți manifești chemarea interioară.

Este timpul pentru noi aventuri în viața ta.

Testul APUSULUI: IMAGINEA NO 2

Mesajul inimii tale: Nu lăsa ca greutatea zilei de ieri să răpească prea mult farmecul zilei de azi.

Imaginea no 2. dezvăluie o atitudine melancolică cu privire la viață dar și nevoia de deschidere. Inima ta și frumusețea apusului îți reamintesc că ar trebui să te bucuri mai mult de absolut fiecare clipă. Nu mai lăsa ca trecutul să te apese și să îți sufoce clipele. E timpul să înveți să te bucuri din nou de viață, asemenea unui copil care face primii săi pași.

testul apusului, mesajul inimii

Există mai multe modalități prin care poți să accesezi mai ușor Puterea Prezentului - una dintre acestea poate fi meditația, dar și lectura cărții cu același nume, a lui Eckhart Tolle, îți poate fi de folos.

 

3.Testul APUSULUI: IMAGINEA NO 3

Mesajul inimii tale: Mulțumesc este cea ai frumoasă rugăciune care există.

Dacă ai ales imaginea no 3, mesajul inimii tale denotă o conectare cu divinitatea și o înălțare în planuri spirituale înalte. De acolo se simte mulțumire și apreciere față de darurile vieții.

testul apuslui, mesajul inimii

Gratitudinea este cea mai puternică formă de energie din Univers și o poți cultiva amintindu-ți mereu că... "Mulțumesc" e cea mai frumoasă rugăciune din câte există.

Citește mai departe >>>


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Testul APUSULUI: Alege o imagine și află mesajul inimii tale.