23 Iulie 2019 publicat în Lifestyle 2365 share-uri

Ce mesaj îți transmite inima ta?

Testul APUSULUI: Care este mesajul inimii tale?

4.Testul APUSULUI: IMAGINEA NO 4

Mesajul inimii tale: Cel mai important în viață este a învăța să oferim iubire și a-i permite iubirii să vină.

Dacă ai ales imaginea cu numărul 4, inima ta vorbește despre nevoia de iubire și afecțiune pe care absolut fiecare suflet pe această planetă, lerâvnește. Este lecția vieții. Iubirea este seva de care avem nevoie pentru a supraviețui și pentru a ne îndeplini visurile.

Este timpul să te întrebi: Sunt iubită așa cum am nevoie? Dacă nu, cum pot accesa această iubire? Iubesc la rândul meu? Iubesc așa cum oamenii dragi își doresc?

Nu îți face griji... Ajunge doar să te întrebi în mod conștient pentru ca Universul să îți dezvăluie răspunsurile și să te ajute pe drumul tău. Aceasta nu este o chestiune a minții, ci a sufletului codificată în imagini, sunete și metafore.
 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul DA sau NU: Află ce părere au oamenii din jur despre tine! Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM?

IMAGINEA NO 5.

Mesajul inimii tale: Frumusețea apusului și a întregii lumi este o rugăciune către divinitate.

Dacă ai ales acest Apus, Inima ta îți vorbește despre o conexiune adâncă pe care o simte în fața Marii Creații. Inima ta re capacitatea de a se conecta în moduri profunde la miracolul lumii spirituale.

Este în același timp un mesaj care îți amintește această legătură puternică din sufletul tău și nevoia taa naturală de a te conecta mai mult la Divinitate, la Spirit. Ascultă rugăciunea inimii tale.

 

IMAGINEA NO 6.

Mesajul inimii tale: Când dezamăgirea pătrunde în sufletul nostru, frica apare...

Dacă ai ales imaginea no 6, sufletul tău trădează o melancolie profundă. Mesajul inimii este de a nu lăsa frica să te cuprindă. Nu lăsa dezamăgirea să pună stăpânire pe clipele tale.

Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? A contat cine a zbierat mai tare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Găsește puterea interioară de a crede mai mult în tine. Reconectează-te cu Sinele tău puternic și amintește-ți că și în trecut ai reușit să depășești obstacole. Poate mai mari...

Frica și dezamăgirea ne țin pe loc. Apusul și preschimbarea zilei în noapte este un mesaj despre Puterea transformatoare a Vieții. Ai mai multă încredere.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri